Life

Cine sunt semifinaliștii America Express, sezonul 5. Surpriză uriașă la Antena 1

S-au aflat semifinaliștii America Express, sezonul 5, la scurt timp după începerea competiției de peste Ocean. Surpriză uriașă pentru fani.
18.01.2023 | 15:44
Cine sunt semifinalistii America Express sezonul 5 Surpriza uriasa la Antena 1
America Express are 9 echipe care se bat pentru marele premiu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

America Express, continuare a emisiunii Asia Express, rulează în aceste zile pe micile ecrane ale românilor. Competiția a început duminică și are mare priză la public. În mediul online s-au divulgat, deja, imagini cu semifinaliștii.

Concurenții de la America Express care vor ajunge în semifinală. Sunt trei echipe

Sunt trei echipe, potrivit unei postări pe pagina de Instagram ”Viperele vesele”. În filmuleț apar potențialii câștigători, întâmpinați pe Aeroportul Otopeni de către cei dragi.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și fostele fete de la trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor ajunge anul acesta în semifinală, așa cum scrie sursa citată anterior. Nu s-a aflat, încă, și care dintre cele trei echipe a obținut trofeul și cecul de 30.000 de euro.

Până se vor confirma imaginile și de către Antena 1, emisiunea aduce mare audiență postului TV și este în concurență cu Survivor România 2023, care se transmite în aceleași zile și la aceleași ore.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la America Express întâmpină dificultăți pe Drumul Aurului

Echipele parcurg Drumul Aurului și au avut parte de dificultăți. Mai mult, au primit avertizări de la localnici despre pericolele existente prin zonele unde s-au aflat.

”El ne-a zis foarte clar: >”, a relatat Andreea Bălan despre ceea ce i s-a spus ei și colegei sale, Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Misiunea participanților se complică atunci când trebuie să mănânce insecte sau alte alimente neplăcute, dar și atunci când trebuie să meargă pe la casele oamenilor și să ceară cazare.

”Am zis: «Nu se poate!» Noi nu suntem și n-am fost niciodată din categoria fetelor pline de fițe, dar preferam să dorm în curte, într-un cort și mi-ar fi fost mie psihic mai bine”, a precizat și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

America Express a fost filmată în vara lui 2022, iar în toamna aceluiași an trebuia difuzată întreaga competiție. Însă, reprezentanții postului Antena 1 au amânat-o pentru ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT