Life

Când începe America Express, emisiunea care trebuie să rupă audiențele la Antena 1. O formație celebră se reunește cu această ocazie

Reprezentanții postului Antena 1 au anunțat când va debuta pe micile ecrane America Express, competiție în care o trupă renumită se va reuni.
04.01.2023 | 14:00
Cand incepe America Express emisiunea care trebuie sa rupa audientele la Antena 1 O formatie celebra se reuneste cu aceasta ocazie
Când se difuzează America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Luna ianuarie vine cu noi programe pentru telespectatori. Aceștia vor putea urmări la TV noi emisiuni, printre care America Express, competiție care va reuni o trupă ce făcea furori la începutul anilor 2000.

Când se va transmite America Express și ce trupă va reuni competiția

America Express se va difuza pe Antena 1 și este o continuare a concursului Asia Express. Era de așteptat ca emisiunea să fie transmisă în toamna lui 2022, dar a fost amânată pentru începutul anului 2023.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții postului Antena 1 au au anunțat că America Express se va putea viziona din 15 ianuarie, la ora 20:00. După acest episod, vor mai urma altele, pe: 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

”America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30”, au transmis reprezentanții postului Antena 1, într-o postare pe facebook.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru America Express s-au încheiat din această vară, iar participanții au parcurs deja Drumul Aurului. Printre aceștia s-au numărat și Andreea Bălan cu Andreea Antonescu, care în urmă cu mai bine de 2 decenii alcătuiau una dintre cele mai îndrăgite trupe, Andre.

Participanții de la America Express

Sunt 9 perechi care s-au înscris în emisiunea-concurs: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, creatoarea de conținut Bie Adam și mama sa, Mihaela, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Jean Gavril și fratele său Dinu, cântăreața Bruja și amicul ei, Pufeh, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla.

ADVERTISEMENT

Toți concurenții se vor întrece pentru trofeu și cecul de 30.000 de euro. Pentru a obține acest premiu vor trebuie să treacă prin probe dificile, pe o rută de peste 7.000 de kilometri.

Drumul Aurului va fi compus din trasee care trec prin Mexic, Guatemala și Columbia. Pe parcursul competiției, echipele sunt nevoite să-și caute cazare și hrană pe la localnici.

ADVERTISEMENT

În trecut, America Express s-a numit Asia Express. Ultima ediție din Asia Express a fost câștigată de dansatorul profesionist Mihai Petre și soția lui, Elwira.

ADVERTISEMENT