Sport

Cine transmite la tv Polonia – România, meciul de adio al „tricolorelor” la CM 2023 de handbal feminin

Unde va putea fi urmărită la tv partida Polonia - România, ultimul meci al „tricolorelor” la Campionatul Mondial 2023 de handbal feminin.
11.12.2023 | 09:54
Cine transmite la tv Polonia  Romania meciul de adio al tricolorelor la CM 2023 de handbal feminin
Cine transmite la tv partida Polonia - România de la Campionatul Mondial de handbal feminin 2023. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
11-12-2023
07:59

Cine transmite la tv Polonia - România, ultimul meci al „tricolorelor” la CM de handbal feminin

România nu mai are șanse matematice la calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin. Înfrângerile cu Danemarca și Germania au fost decisive pentru „tricolore” în vederea împlinirii obiectivului.

Luni, 11 decembrie, ora 19:00, are loc ultimul meci al naționalei lui Florentin Pera la ediția din acest an a Campionatului Mondial. România dă piept cu Polonia, iar partida va putea fi urmărită la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1 și în format live video pe FANATIK.RO

Germania și Danemarca s-au calificat în sferturi din grupa României, iar cele două formații luptă pentru primul loc în grupă, luni, 11 decembrie, de la ora 21:30. 

07-12-2023
07:07

Cine transmite la tv Germania - România la CM de handbal feminin

România va debuta în faza grupelor principale la Campionatul Mondial de handbal feminin 2023 în fața Germaniei. Duelul din Jyske Bank Boxen va avea loc joi, 7 decembrie, ora 19:00. 

Meciul extrem de important al naționalei lui Florentin Pera va putea fi urmărit la tv pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1 și în format live video pe FANATIK.RO. România a acces cu două puncte în Grupa 3 principală, în timp ce Germania a adunat 4 puncte. 

Este un duel decisiv pentru „tricolore” în vederea atingerii obiectivului la turneul final. Naționala României de handbal are nevoie de o calificare în sferturi pentru a putea lupta pentru calificarea la JO 2024 de la Paris. 

05-12-2023
13:21

Danemarca – România, transmis la tv pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Echipa națională de handbal feminin a României va juca marți seara ultimul meci din faza grupelor preliminare de la Campionatul Mondial.

Adversara „tricolorelor” va fi Danemarca, una dintre cele trei țări gazdă, iar rezultatul final va stabili cine va câștiga Grupa E. Ambele echipe sunt la egalitate de puncte, dar nordicele au avantajul golaverajului.

Meciul va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărit de microbiștii români pe posturile de televiziune Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

03-12-2023
08:36

Cine transmite la TV România - Serbia

România o înfruntă pe Serbia în a doua etapă a Grupei E preliminare de la Campionatul Mondial 2023 de handbal feminin. Partida are loc duminică, 3 decembrie, de la ora 19:00 în Jyske Bank Boxen din Herning. 

Al doilea meci al „tricolorelor” de la turneul final va putea fi văzut la TV pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2. De asemenea, primul meci tare al naționalei lui Florentin Pera la CM 2023 va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Reporterul FANATIK, Marian Popovici, se află în această perioadă în Danemarca și relatează cele mai importante informații de la turneul final care se desfășoară și în Suedia și Norvegia. 

Naționala lui Florentin Pera debutează vineri, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, într-un duel cu naționala statului Chile. Turneul final se desfășoară în Danemarca, Norvegia și Suedia.

Cine transmite la TV Campionatul Mondial de handbal feminin 2023. Unde vedem meciul România – Chile

Campionatul Mondial de handbal feminin 2023 va debuta miercuri, 29 noiembrie, iar fanii vor putea urmări la TV meciurile naționalei României, care vor fi transmise de Digi Sport și Prima Sport.

ADVERTISEMENT

România debutează chiar de Ziua Națională a României împotriva Chile, urmând să joace duminică, 3 decembrie, un meci contra Serbiei, iar marți, 5 decembrie, se vor duela cu Danemarca.

Partida cu Chile de vineri, 1 decembrie, prima pentru „tricolore” la această ediție a Campionatului Mondial, va putea fi urmărită în direct la TV în România pe posturile de televiziune Digi Sport 2 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Naționala lui Florentin Pera face parte din grupa E de la Campionatul Mondial, iar primele trei clasate din fiecare grupă se califică mai departe în grupele principale.

Acolo, se vor forma patru grupe de câte șase echipe, urmând să se califice mai departe primele două clasate în sferturile de finală. Obiectivul României este să fie în primele șapte echipe.

ADVERTISEMENT

Lotul României la Campionatul Mondial:

  • Portari: Iulia Dumanska (Gloria Bistrița), Diana Ciucă (Rapid), Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea)
  • Extreme: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Alexandra Dindiligan (CSM București), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița), Alexandra Badea (Rapid)
  • Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (Rapid), Nicoleta Balog (Dunărea Brăila).
  • Linia de 9 metri: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Bazaliu (Gloria Bistrița), Claudia Pașcan (SCM Craiova), Eliza Buceschi (Rapid), Cristina Laslo (Gloria Bistrița), Andreea Popa (Dunărea Brăila), Daria Bucur ( Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (SCM Râmnicu Vâlcea)

Care este starea de sănătate a Cristinei Neagu

Selecționerul Florentin Pera a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a Cristinei Neagu, care nu s-a antrenat în ultimele două săptămâni, din cauza unor probleme medicale:

ADVERTISEMENT

„Cristina Neagu în acest moment este într-o perioadă de recuperare, nu a făcut niciun antrenament cu echipa. S-a antrenat separat. A facut ieri o infiltrație chiar a fost plecată din cantonamnetul echipei la București special pentru a face acest control și infiltrația. Stafful medical face toate eforturile pt a o recupera. 

Va fi dificil pentru Cristina. Ea nu a făcut niciun antrenament de două saptămâni. Chiar dacă va începe în urmatoarele zile competiția, ea are nevoie de puțin timp, de reacomodare.

Dar e o jucătoare foarte valoroasă, e liderul echipei naționale, caăpitanul echipei naționale, este o pierdere mare pentru echipa noastră, pe lânga Sorina Grozav, care e însărcinată”.

„Sper ca ea măcar în a doua parte a competiției, în grupele principale, să poată intra și saă ajute naționala pentru a-și realiza obiectivul. Cristina își dorește să incheie cariera cu o calificare la Jocurile Olimpice.

E foarte important ca ea să fie în grupa principală, pentru că vor fi meciuri de foc, fiecare meci va fi ca o finală acolo și avem nevoie de experienta si de valoarea ei”, a mai spus Florentin Pera.

ADVERTISEMENT