Sport

Cine transmite la TV FCSB – Silkeborg, în etapa 4 din Conference League. Cum arată clasamentul Grupei B și toate calculele calificării

FCSB - Silkebrog se joacă joi, de la ora 22:00, în etapa a 4-a din Conference League. Cine transmite la TV meciul de pe Arena Naţională.
13.10.2022 | 00:48
Cine transmite la TV FCSB  Silkeborg in etapa 4 din Conference League Cum arata clasamentul Grupei B si toate calculele calificarii
Cine transmite la TV FCSB – Silkeborg, în etapa 4 din Conference League
ADVERTISEMENT

FCSB şi Silkeborg se reîntâlnesc la o săptămână după ce danezii i-au umilit pe “roş-albaştri”, scor 5-0. Jucătorii lui Nicolae Dică îşi doresc revanşa, după înfrângerea din Danemarca, mai ales că acum nu vor mai fi menajaţi fotbalişti din primul “11”, aşa cum s-a întâmplat în meciul tur.

Cine transmite la TV FCSB – Silkeborg, în etapa 4 din Conference League

Chiar dacă meciul FCSB – Silkeborg se dispută de la ora 22:00 şi ar fi putut să fie difuzat de PRO TV, post care deţine drepturile de televizare pentru Conference League, partida va fi transmisă în direct pe PRO Arena. La fel s-a întâmplat şi cu duelul din Danemarca, din etapa a 3-a.

ADVERTISEMENT

Primele două meciuri jucate de FCSB în grupele Conference League, 1-3 cu West Ham United şi 0-0 cu Anderlecht, au fost transmise de PRO TV, cu audienţe impresionante.

Cum arată clasamentul Grupei B din Conference League. FCSB e “lanterna roşie”

După primele trei etape, West Ham United este liderul Grupei B, cu 9 puncte, urmată de Anderlecht, cu 4 puncte, Silkeborg, cu 3 puncte, şi FCSB, ultima clasată, cu 1 punct.

ADVERTISEMENT

Tot joi, dar de la ora 22:00, se va disputa meciul West Ham United – Anderlecht. Ultimele două etape sunt programate pe 27 octombrie şi pe 3 octombrie.

grupa b
Clasamentul Grupei B din Conference League

FCSB are nevoie de victorie ca să mai spere la locul 2

FCSB mai are speranţe pentru locul 2 din Grupa B, dar are nevoie de victorie în meciul cu Silkeborg. În acest scenariu, “roş-albaştrii” ar urca pe locul 3, la egalitate de puncte cu Anderlecht, cel puţin până la startul meciului de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

De asemenea, FCSB va fi cu ochii pe meciul de la Londra, unde victoria lui West Ham United cu Anderlecht ar fi un plus important pentru jucătorii lui Nicolae Dică. În aceste condiţii, în etapa a 5-a se va juca meciul decisiv pentru poziţia a doua, la Bruxelles, unde vicecampioana României îi va întâlni pe belgieni.

În cazul unei înfrângeri, în faţa lui Silkeborg, FCSB se va afla la 5 puncte în spatele danezilor. De asemenea, dacă Anderlecht ar câştiga meciul cu West Ham United, diferenţa faţă de belgieni ar fi de 6 puncte, însă “roş-albaştrii” nu ar fi eliminaţi matematic încă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Nicolae Dică nu se va baza pe Joonas Tamm la meciul cu Silkeborg. Fundaşul estonian a avut probleme înaintea partidei cu Petrolul, însă a evoluat cu dureri. De asemenea, Risto Radunovic ar putea să fie menajat la duelul de joi.

ADVERTISEMENT