Sport

Titularul pe care Nicolae Dică l-a scos deja din lot pentru returul FCSB – Silkeborg. Cine poate intra în locul lui. Exclusiv

FCSB nu se va putea baza la returul cu Silkeborg de pe Arena Națională pe unul dintre stâlpii defensivei. Acesta are probleme cu o tendinită.
11.10.2022 | 18:05
Titularul pe care Nicolae Dica la scos deja din lot pentru returul FCSB  Silkeborg Cine poate intra in locul lui Exclusiv
Nicolae Dica discuta cu fotbalistii stelisti Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte, Joonas Tamm si Grigoras Alexandru Pantea dupa meciul de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 14 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat la începutul săptămânii că FCSB va aborda cu titularii meciul retur cu Silkeborg de joi, 13 octombrie. Motivul schimbării de strategie a șefului din Pipera este „spălarea rușinii” după recentul 0-5 din Danemarca.

Joonas Tamm nu va fi în lot pentru returul FCSB – Silkeborg. Estonianul nu scapă de durerile provocate de tendinită

Dar Nicolae Dică nu va avea toți titularii așa cum vrea Becali. Din informațiile FANATIK, Joonas Tamm nu va fi în lot pentru revanșa cu Silkeborg. Acesta are în continuare probleme cu o tendinită păcătoasă.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica vorbea înainte de meciul cu Petrolul că Tamm are șanse mici să joace împotriva „lupilor”. Ieșise din antrenament cu 2 zile înaintea partidei, tot cu dureri.

Tamm a ieșit din antrenament. Nu e bine. Are probleme. Tendinita îi creează probleme foarte mari. Prezența în meciul cu Petrolul e sub semnul întrebării”, a dezvăluit managerul vice-campioanei. Până la urmă Tamm a tras de el și a fost integralist cu Petrolul, jucând cu dureri.

ADVERTISEMENT

Tamm nu contează pentru Dică la meciul cu Silkeborg, dar se speră să fie titular la partida din week-end a celor de la FCSB, în SuperLiga, acasă cu UTA. Contra danezilor, sunt șanse destul de mari ca perechea de fundași centrali să fie formată din Dawa și Bouhenna, primele două transferuri din vară ale lui Gigi Becali.

Un alt titular care va fi menajat aproape sigur pentru meciul din Conference League este fundașul stânga Risto Radunovic. Acesta a acuzat dureri la coapsă și a fost înlocuit la pauza meciului cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a venit cu probleme de la meciurile naționalei Estoniei din luna septembrie. A jucat accidentat și cu FC Argeș!

Estonianul Joonas Tamm, unul dintre titularii indiscutabili în schema patronului de la FCSB, are probleme de câteva săptămâni. Fundașul adus de Mihai Stoica la FCSB și-a complicat situația medicală în perioada petrecută la echipa națională.

Tamm a răspuns convocării la prima reprezentativă a Estoniei la ultimele două meciuri și a fost folosit în ambele. Integralist și cu Malta (2-1), și cu San Marino (4-0). Meme Stoica a vorbit despre situația fundașului imediat după revenirea la FCSB.

ADVERTISEMENT

Tamm nu trebuia să joace (n.r.: în FCSB – FC Argeş 3-2). Are o tendinită care i-a pus mari probleme, dar nu avea cine să joace. După ce că avea problemele astea, selecţionerul Estoniei n-a ascultat, a fost rugat să îl lase să nu joace în al doilea meci, ca să îşi rezolve problemele, că sunt serioase. Clar că nu a fost la nivelul lui”, a spus Stoica.

În meciul cu piteștenii, Tamm nu a reușit să-l blocheze pe Garita, care a marcat pentru 2-2 pe final de partidă. FCSB a izbutit totuși să-și adjudece toate punctele după golul din minutul 87 al lui Cordea.

  • 750.000 de euro este cota fundașului estonian care va împlini 31 de ani pe 2 februarie 2023
  • 17 meciuri și 3 goluri este bilanțul lui Tamm la FCSB în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT