Sport

Cine transmite la tv Farul – Sheriff. Meciul, indisponibil pe o rețea de cablu

Farul este prima echipă românească ce va intra în competiţiile europene. În primul tur preliminar din Champions League, echipa lui Hagi joacă împotriva lui Sheriff Tiraspol.
12.07.2023 | 15:29
Cine transmite la tv Farul  Sheriff Meciul indisponibil pe o retea de cablu
Jucătorii Farului Constanţa, la bucuria cuceririi titlului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-07-2023
12:35

Partida nu se va vedea pe Prima TV pentru abonații Vodafone

Întâlnirea Farul – Sheriff Tiraspol va fi transmisă de Digi Sport și Prima Sport, dar un operator de cablu a blocat transmisia pentru unul dintre aceste posturi.

Conform gsp.ro, compania Vodafone va bloca meciul pe postul Prima Sport din cauza unor neînțelegeri între cele două părți. Cei care sunt abonați la Vodafone nu vor putea urmări nimic pe Prima Sport pe durata meciului de la Ovidiu, adică între orele 20:30 și 22:30.

Pe ecran va apărea mesajul: ”În acest moment pe acest post rulează jocul Farul – Sheriff, dar abonații acestui operator TV nu au acces la acest serviciu”. Vodafone deține peste 10% din piața abonaților la serviciile de televiziune, adică aproximativ 900.000 de abonați.

În schimb, partida va putea fi urmărită fără probleme pe postul Prima Sport de abonații celorlalte două rețele de cablu: RCS&RDS și Orange.

Farul Constanţa a reuşit să câştige titlul în România şi speră să prindă grupele unei competiţii europene. Primul pas este în faţa lui Sheriff Tiraspol, în turul 1 preliminar din Champions League.

Cine transmite la tv meciul Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol, din turul 1 preliminar al Champions League!

Confruntarea tur este programată miercuri, 12 iulie, de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct la tv de Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, marţi, 18 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul “Zimbrul” din Chişinău.

ADVERTISEMENT

Este o miză importantă pentru echipa lui Hagi care ar prelua statutul de cap de serie al celor de la Sheriff Tiraspol dacă va reuşi să treacă de primul tur preliminar. În plus, o eventuală eliminare după turul 2 preliminar ar duce Farul în preliminariile Europa League.

În cazul în care Sheriff Tiraspol elimină Farul Constanţa în primul tur preliminar din Champions League, trupa lui Gică Hagi va merge în turul doi preliminar al UEFA Conference League, acolo unde sunt şi celelalte echipe româneşti.

ADVERTISEMENT

Arbitraj video în meciul de la Ovidiu!

Confruntarea de la Ovidiu dintre Farul şi Sheriff va avea arbitraj video. UEFA a anunţat că din turul 1 preliminar al Champions League, meciurile vor avea VAR, în Europa League din turul 3 preliminar şi în Conference League abia în play-off.

Gheorghe Hagi este încrezător înaintea meciului cu Sheriff Tiraspol, spunând că obiectivul Farului Constanţa este calificarea în grupele Champions League, chiar dacă pare imposibil în acest moment:

ADVERTISEMENT

“E o echipă care trebuie respectată, chiar dacă vine din Republica Moldova. În ultimii doi ani a făcut rezultate foarte bune. Și noi avem șansa noastră și o să încercăm să dominăm și să ne impunem. Vrem să ne impunem identitatea noastră.

“Încercăm să facem ceva mare, calificarea în grupele Champions League”

Încercăm, e șansa noastră. E o mare provocare pentru noi și încercăm să excelăm. Trebuie să fii exact ca în campionat, acolo unde nu ne-a dat nimeni șansă. Încercăm să facem ceva mare, calificarea în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Mergem cu această idee, cu acest gând muncim în fiecare zi. Probabil ceva imposibil, ceva greu, dar speranța o avem. Trebuie să avem target-uri foarte mari pentru a ajunge acolo și sperăm să fie în formă”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT