Fotbal intern

Cine transmite la TV meciul România – Anglia de la Euro! Se vede în patru continente

21.06.2019 | 14:46
Cine transmite la TV meciul Romania  Anglia de la Euro Se vede in patru continente

Meciul România – Anglia de Euro 2019 suscită un interes extrem de ridicat, iar întâlnirea de pe stadionul ”Dino Manuzzi” se va vedea în patru continente. ”Tricolorii” au avut un debut fascinant la turneul final din Italia și San Marino învingând fără drept de apel Croația cu scorul de 4-1, iar un succes la partida din această seară i-ar propulsa în mare măsură în semifinalele competiției.

Cine transmite la TV meciul România – Anglia de la Euro

Meciul România – Anglia de la Euro 2019 se va disputa de la ora 19:30 și va fi transmis în România pe posturile TVR 1 și TVR HD. Însă, marea întâlnire de la Cesena va putea fi urmărită de telespectatorii de pe patru continente, pe lângă Europa, partida urmând a se transmite și în America de Nord, America de Sud și Asia. O oportunitate incredibilă pentru elevii lui Mirel Rădoi de a se face cunoscuți în întreaga lume.

Astfel, pe lângă România, întâlnirea de la Cesena se va putea vedea în Anglia, Irlanda, Portugalia, Austria, Belgia, Croația, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Bulgaria, Finlanda, Israel, Rusia, Turcia, Ucraina, Statele Unite ale Americii, China, dar și în toate țările din America de Sud.

Posturile de televiziune care vor transmite meciul România – Anglia de la Euro (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Rădoi nu schimbă echipa de start din meciul împotriva Croației

Partida România – Anglia, din etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret, se va disputa vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK. Partida de la Euro de tineret se va juca la 19 ani și o zi distanță de victoria naționalei de seniori a României împotriva Angliei la Euro 2000. La întâlnirea de la Cesena sunt așteptați peste 10.000 de suporteri români.

FANATIK a aflat că selecționerul ”tricolorilor”, Mirel Rădoi, a decis să înceapă întâlnirea cu Anglia în aceeași formulă de echipă în care a abordat și meciul împotriva Croației. După victoria magistrală din debutul de la Euro 2019, impresarii au roit în jurul hotelului de la Forli unde este cazată delegația României. FANATIK este în Italia alături de ”tricolori” și a surprins imagini în exclusivitate.

1.57 este cota Betano pentru opţiunea “ambele marchează” la Anglia – România

Tags: