Sport

Cine transmite la TV meciul România – Israel, din preliminariile Euro 2024

România joacă unul dintre cele mai importante meciuri din preliminariile Euro 2024 cu Israel, sâmbătă, de la ora 21:45. Pe Arena Naţională se anunţă o atmosferă electrizantă.
09.09.2023 | 14:28
Cine transmite la TV meciul Romania  Israel din preliminariile Euro 2024
Cine transmite la TV meciul România - Israel, din preliminariile Euro 2024. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România este neînvinsă după patru etape trecute în preliminariile Euro 2024. “Tricolorii” joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, cu Israel, pe Arena Naţională, într-unul dintre cele mai importante meciuri.

Cine transmite la TV meciul România – Israel!

Confruntarea de pe Arena Naţională va fi transmisă de Prima TV, începând cu ora 21:45. Vor comenta de pe stadion Emil Grădinescu şi Costi Mocanu. Este doar al doilea meci al “tricolorilor” pe teren propriu, în această campanie.

ADVERTISEMENT

În precedentul meci de pe Arena Naţională, România a învins Belarus cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Stanciu şi Burcă. “Tricolorii” au remizat apoi în deplasările din Kosovo (1-1) şi Elveţia (2-2).

România şi Israel sunt, în acest moment, echipele care se bat la locul secund. “Tricolorii” au un punct avans după patru etape, iar Kosovo pare să fi ieşit din calculele calificării, cel puţin pentru moment, după înfrângerea cu Belarus, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de lot are Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă a suferit o contractură şi nu s-a antrenat normal timp de câteva zile, în timp ce Florinel Coman a trecut peste o răceală şi va fi apt pentru confruntarea împotriva Israelului:

“Sunt mai mulți băieți cu ceva probleme, nu pot spune cu certitudine că sunt pierduți pentru meci, dar nici recuperați.

ADVERTISEMENT

Se fac eforturi, ne dorim ca la ora meciului să avem tot lotul la dispoziție din punct de vedere medical”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Sold out pe Arena Naţională?

Se anunţă o atmosferă electrizantă pe Arena Naţională. FANATIK a aflat că până în dimineaţa meciului s-au vândut 45.000 de bilete, mai fiind disponibile doar 3000 în ziua confruntării.

ADVERTISEMENT

Dacă se va impune, România face un pas important spre turneul final din 2024, având în vedere că s-ar distanţa la 4 puncte de principala contracandidată la calificare.


  • 2,05 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1 solist” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT