Sport

Scandal între Nicolae Dică și Mihai Stoica după FCSB – CFR Cluj 0-1: ”Îi spun asta domnului Stoica” / ”Prostii, bazaconii”

Înfrângerea suferită de FCSB în fața campioanei CFR Cluj a fost un bun prilej de scandal între Nicolae Dică și Mihai Stoica.
18.12.2022 | 00:04
Scandal intre Nicolae Dica si Mihai Stoica dupa FCSB  CFR Cluj 01 Ii spun asta domnului Stoica  Prostii bazaconii
Înfrângerea suferită de FCSB în fața campioanei CFR Cluj a fost un bun prilej de scandal între Nicolae Dică și Mihai Stoica. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au pierdut la limită derby-ul cu ardelenii, iar antrenorul Leonard Strizu a considerat că absența lui Andrea Compagno a fost decisivă.

Nicolae Dică și Mihai Stoica au început scandalul după FCSB – CFR Cluj 0-1

Imediat după încheierea partidei dintre FCSB și CFR Cluj, fostul antrenor al vicecampioanei României, Nicolae Dică, i-a criticat pe Leonard Strizu și Mihai Pintilii pentru modul cum au pregătit fazele fixe, iar Mihai Stoica a reacționat imediat și scandalul a pornit.

ADVERTISEMENT

Managerul general al ”roș-albaștrilor” s-a arătat nedumerit de afirmațiile lui Dică și i-a cerut acestuia să explice de ce Joonas Tamm ar fi mai bun în duelurile aeriene decât Joyskim Dawa sau Malcom Edjouma pentru a fi pus să se apere la Yuri în fazele fixe.

”Spune prostii, niște bazaconii!”, a fost mesajul oficialului de la FCSB, dar Nicolae Dică i-a răspuns imediat. ”Acum vreo săptămână sau două ştiam, acum nu mă mai pricep, am uitat. Vreau să îi spun domnului Stoica că mă pricep la fotbal şi o să îi fac o analiză aici. O să îi explic ceea ce am spus”, a declarat tehnicianul, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Dică, lecție deschisă la tablă

Dică nu a stat prea mult pe gânduri și, precum un profesor la tablă, a făcut o analiză amplă pe imaginile de la postul de televiziune. ”CFR Cluj are executanți foarte buni, pe Deac, pe Petrila și pe Roger. Toate mingile bătute de ei sunt între 11 și 16 metri.

Eu am spus că aici este pericolul. Și dacă aici este pericolul, eu cei mai buni jucători îi pun acolo, în zona centrală. Pe Tamm nu îl pun ieșit în afara spațiului cadrului porții. Dacă lovitura liberă e executată la bara a doua, tot în centru trebuie să am cei mai buni oameni.

ADVERTISEMENT

Pentru că mingea a doua devine periculoasă. E problema lor dacă au decis așa, asta nu înseamnă că nu mă pricep eu la fotbal. Poate și ei se pricep, dar am gândit diferit”, a spus Nicolae Dică.

Becali l-a criticat pe Pintilii

Mihai Stoica a fost resemnat după înfrângerea FCSB-ului în confruntarea cu CFR Cluj, și a explicat că unul dintre motivele pentru care echipa sa nu a reușit să obțină nici măcar un egal au fost absențele lui Darius Olaru și Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Patronul Gigi Becali i-a adus primele critici lui Mihai Pintilii, fiind nemulțumit de felul în care a fost stabilită banca de rezerve și spunând că va controla tot de-acum înainte. El s-a enervat de faptul că Andrei Dumiter nu a prins lotul, în timp ce Iulian Cristea și Rachid Bouhenna au fost pe banca de rezerve.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT