Sport

Cine va fi noul lider al Rapidului după retragerea lui Săpunaru?

Alex Ioniță a fost propus ca lider de vestiar la Rapid după retragerea lui Săpunaru. Cum a răspuns fotbalistul la emisiunea Suflet de Rapidist, cu Robert Niţă
04.09.2023 | 22:00
Cine va fi noul lider al Rapidului dupa retragerea lui Sapunaru
Cine va fi noul lider al Rapidului după retragerea lui Săpunaru. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Alex Ioniță a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță despre cine va fi noul lider al Rapidului, în momentul în care Cristi Săpunaru va decide să se retragă din fotbal, povestind că Edi Iordănescu a dorit să-l facă liderul echipei la Astra Giurgiu. Lucian Ionescu l-a propus pe fotbalist ca potenţial urmaş al lui Săpunaru în vestiarul Rapidului.

Alex Ioniţă, noul lider al Rapidului după retragerea lui Săpunaru?

Alex Ioniță a vorbit despre cine va fi noul lider al Rapidului după retragerea lui Cristi Săpunaru, explicând cum vede că un adevărat căpitan de echipă ar trebui să arate.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu l-a propus pe fotbalist ca potenţial urmaş al lui Săpunaru în vestiarul Rapidului, iar mijlocașul Rapidului a dezvăluit că și Edi Iordănescu, selecționerul României, a vrut să-l pună căpitan la Astra Giurgiu, dar l-a refuzat pe acesta, explicând motivul pentru care nu a vrut să-și asume un rol atât de important la doar 22 de ani:

„Mi-aș dori, sunt conștient, m-am gândit că la un moment dat Cristi Săpunaru nu va mai continua ca jucător. Dacă voi fi pus în fața faptului împlinit probabil că voi avea acea scânteie de care am nevoie.

ADVERTISEMENT

Nu mă văd un lider, dar trebuie să fac acest lucru. Cred că îți trebuie mai multe lucruri ca să fii căpitan la o echipă. Aș fi putut fi căpitan pe vremea domnului Edi Iordănescu, atunci când eram la Astra și jucam și aveam 22 de ani”.

„I-am spus că nu mă văd să fiu căpitan!”

„Dar i-am spus că nu mă văd să fiu căpitan, nu mă văd între conducere, jucători și antrenori. Când domnul Edi Iordănescu a venit la Astra.

ADVERTISEMENT

Atunci, mulți jucători au plecat, eu am rămas acolo și atunci mi-a dat banderola de câteva ori. I-am spus că nu aș putea, pentru că era o situație tensionată în privința banilor”, a continuat Alex Ioniță.

„Nu mă vedeam ca eu să fiu luat în serios dacă puneam problema banilor. Când fac un lucru, îmi place să-l fac sută la sută, nu doar de dragul de a-l face!”, a mai spus Alex Ioniță, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cine va fi NOUL LIDER al Rapidului dupa RETRAGEREA lui Sapunaru

ADVERTISEMENT