Sport

Cine va marca golul decisiv în CFR Cluj – Lazio. Adrian Păun este profet: „Așa se va califica Petrescu! A avut prea mult ghinion”

Fostul elev al lui Dan Petrescu, Adrian Păun, spune că CFR Cluj va trece de Lazio, la lovituri de departajare, și are deja șampania pregătită.
23.02.2023 | 11:20
Cine va marca golul decisiv in CFR Cluj  Lazio Adrian Paun este profet Asa se va califica Petrescu A avut prea mult ghinion
Calificare la penaltyuri, cu gol decisiv al lui Deac, este pariul lui Adrian Păun pentru CFR - Lazio.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cedat, 0-1, la Roma, contra lui Lazio, în prima manșă din  play-off-ul Conference League. Fostul elev al lui Dan Petrescu, Adrian Păun, spune însă că destinul calificării nu s-a jucat la Roma.

Adrian Păun merge pe mâna lui Petrescu în returul cu Lazio: ”Se va decide la loviturile de departajare, unde se va califica CFR”

Plecat de la CFR Cluj în Israel, în toamna trecută, la Hapoel Beer Sheva, Adrian Păun rămâne cu sufletul alături de fosta sa echipă. Și merge pe mâna foștilor săi colegi în returul cu Lazio, din această seară.

ADVERTISEMENT

”Sunt convins. Pentru multă lume ar însemna o surpriză, nu însă și pentru mine. Știu cum se lucrează la CFR, știu cum pregătește Petrescu meciurile, știu determinarea din grup și valoarea băieților.

Au mai existat momente în care Clujul părea la pământ, iar echipa s-a trezit la momentul oportun și a dat peste nas celor care-i cântau sfârșitul. Un gol diferență nu e un capăt de țară, chiar dacă adversarul se numește Lazio.

ADVERTISEMENT

Am văzut meciul tur, iar acolo diferența au făcut-o jucătorii de top mondial ai lui Lazio. Poate că de pe margine se vede altfel, mai simplist, dar, când ai în față un rival de nivelul italienilor, e tare complicat să obții un rezultat favorabil.

Chiar dacă se crează la un moment dat condiții mai favorabile, gen un cartonaș roșu pentru adversar. Jucătorii excepționali și-au spus acolo cuvântul, dar, la Cluj, sunt convins că Petrescu va pregăti strategia potrivită pentru a trece în turul următor.

ADVERTISEMENT

Vom vedea probabil un CFR cu o defensivă extrem de organizată și atentă, focusată apoi pe fazele de gol. E chiar un meci care se pretează la o victorie dintr-o fază fixă, specialitatea casei la Cluj.

Voi fi în fața televizorului, parcă văd deja partida cu ochii minții. Nici când evoluam acolo nu mă gândeam dinainte la sărbătoare, dar o șampanie e pusă la păstrare, da!

ADVERTISEMENT

Meciul se va încheia 1-0 după 90 de minute. Și se va decide la loviturile de departajare, unde se va califica CFR. Petrescu prea a avut ghinon până acum la acest capitol. Iar golul decisiv la 11 metri îl va marca Deac!”, a spus Adrian Păun pentru ProSport.

ADVERTISEMENT