Sport

Cine va sta pe banca FCSB-ului la meciul din Conference League cu West Ham United. A primit acordul UEFA

FCSB a rămas fără antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, iar vicecampioana României a avut nevoie de o derogare de la UEFA pentru meciul cu West Ham.
03.11.2022 | 14:13
Cine va sta pe banca FCSBului la meciul din Conference League cu West Ham United A primit acordul UEFA
FCSB joacă ultimul meci din Conference League pe Național Arena cu West Ham United. Sursă foto: Sky Sports
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Liviu Ciobotariu nu mai vine la FCSB, iar Mihai Pintilii a fost prezent la conferința de presă înainte de meciul cu West Ham United din grupele UEFA Conference League.

Mihai Pintilii va sta pe banca FCSB-ului la meciul cu West Ham United

Conform digisport.ro, Mihai Pintilii a primit acordul din partea UEFA pentru a sta pe bancă la ultimul meci din grupele Conference League cu West Ham United.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al FCSB, actual antrenor secund, nu are licența PRO, însă forul continental a înțeles situația în care se află vicecampioana României.

Gigi Becali și-ar fi dorit ca FCSB să aibă un nou antrenor încă de la meciul cu West Ham: „Cert e că 100% va fi român. Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a spus patronul vicecampioanei conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Pintilii spune că nu e încă pregătit să devină antrenor principal

Mihai Pintilii a explicat la conferința de presă că mai are multe de învățat pentru a putea prelua o echipă de calibrul FCSB-ului: „Încă nu sunt pregătit să stau o perioadă lungă la cârma echipei, sunt aici doar ca interimar, meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și sper să iasă totul bine, să facem un meci bun ca să schimbăm atitudinea, să aibă suporterul un meci de calitate”.

Pintilii nu a vrut să comenteze o eventuală venire la FCSB a fostului său coechipier, Andrei Prepeliță„E decizia conducerii pe cine vor aduce, sper să aleagă cea mai bună soluție. Dacă nu, vom merge înainte, trebuie să ne antrenăm, să jucăm, până se întrerupe campionatul. Nu avem ce face, asta e situația”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund al lui Nicolae Dică a declarat că obiectivul în meciul cu West Ham United e victoria: „Nu am vorbit cu conducerea, dar când ești la Steaua (n.r. – FCSB) orice meci e important. Trebuie să tratezi meciurile doar la victorie, nu ai ce să faci.

Indiferent cine joacă, titularii sau cei care evoluează mai puțin, gândul trebuie să fie victoria”, a concluzionat Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

FCSB are doar două puncte în grupele UEFA Conference League, iar în campionat echipa e abia pe locul șapte, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Argeș.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,70 este cota pentru „X” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT