Sport

Ciprian Marica, atac la Dan Petrescu după CFR Cluj- FCSB 0-1: ”A jucat lamentabil, nu trebuie să caute alibi”

Antrenorul Dan Petrescu este tot mai contestat de oamenii de fotbal după eșecul CFR-ului 0-1, acasă, cu FCSB. Ciprian Marica a analizat evoluția campioanei și discursul lui Dan Petrescu.
19.04.2022 | 11:35
Ciprian Marica atac la Dan Petrescu dupa CFR Cluj FCSB 01 A jucat lamentabil nu trebuie sa caute alibi
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica se alătură grupului de contestatari ai lui Dan Petrescu, după înfrângerea suferită de campioana CFR Cluj în derby-ul pentru titlu, scor 0-1, cu FCSB.

Ciprian Marica: ”Ar fi fost mult mai fair-play”

CFR Cluj a făcut, probabil, cel mai slab meci din actualul sezon în Casa Pariurilor Liga 1, împotriva marii rivale FCSB și a pierdut cu 0-1 confruntarea de pe arena ”Dr Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

Orice alt rezultat, în afara eșecului, ar fi direcționat în mare proporție trofeul de campioană spre clubul ardelean. Vișiniii au fost, însă, depășiți la toate capitolele de echipa bucureșteană.

Jocul slab al ardelenilor și mai ales declarațiile lui Dan Petrescu de după meci, în care a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs, pe care îl consideră vinovat de înfrângerea echipei sale, i-au atras tehnicianului numeroase critici.

ADVERTISEMENT

”Realitatea este că Dan Petrescu nu trebuia să-și găsească un alibi sau un vinovat după acest joc. Putea spune că a fost un joc slab al echipei sale, ar fi fost mult mai fairplay.

Arbitrul a fost cât se poate de corect în toate deciziile luate, nu de asta a pierdut CFR. CFR a jucat lamentabil, a făcut un meci slab. Se întâmplă și CFR-ului, FCSB nu mai câștigate cu CFR de opt ani de zile, așa că se poate întâmpla să ai o zi mai proastă”, a spus Cirprian Marica, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional vede un final încins de campionat

Fostul atacant crede că echipa lui Dan Petrescu traversează un moment delicat, după ce a pierdut ultimele două jocuri din Casa Pariurilor Liga 1, 2-3 cu Universitatea Craiova, în Bănie, respectiv 0-1, acasă, cu FCSB.

Ciprian Marica a mai spus că un rezultat de egalitate îi făcea, din nou, campioni pe cei de la CFR Cluj. În prezent acționar la Farul Constanța, Marica are îndoieli că FCSB va reuși să țină ritmul până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Ai fi fost campioană cu un egal. Acum se mai încinge lupta puțin, iar aceste declarații fac deliciul publicului și al presei. Rămâne de văzut dacă vor reuși cei de la FCSB să mențină acest parcurs. Iar de partea cealaltă, CFR trece printr-un moment greu”, a sadăugat Ciprian Marica, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT