Sport

Ciprian Marica, mesaj emoționant pentru Simona Halep: „Și asta e o victorie la fel de importantă”

Ciprian Marica a ținut să îi transmită un mesaj Simonei Halep. Postarea fostului mare atacant al naționalei României.
05.03.2024 | 23:21
Ciprian Marica mesaj emotionant pentru Simona Halep Si asta e o victorie la fel de importanta
Ciprian Marica o vrea pe Simona Halep la Jocurile Olimpice. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, acționarul minoritar al celor de la Farul, nu a uitat-o pe Simona Halep, mândria orașului Constanța. Fostul internațional, mesaj viral pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Marica își scoate pălăria în fața Simonei Halep: „Ai fost incredibil de puternică”

Ciprian Marica s-a înscris în lungul șir al celor care au felicitat-o pe Simona Halep la aflarea veștii ridicării suspendării„Ne-a fost dor de emoţiile provocate de victoriile tale, Simona! Şi asta e o victorie la fel de importantă ca una de la un turneu mare!

ADVERTISEMENT

Reacţiile fanilor tăi îmi confirmă asta! Ai fost incredibil de puternică, o adevărată campioană într-o situaţie nedreaptă care pe mulţi i-ar fi îngenuncheat definitiv!”, a scris fostul fotbalist apropiat al lui Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Ciprian Marica se pune în pielea campioanei de la Paris și Londra: „Coşmarul s-a încheiat, perioada dificilă continuă, pentru că răul pe care ţi l-au făcut ţinându-te departe de tenis va fi şters cu multă răbdare, muncă, sacrificiu! Dar tu ai demonstrat de atâtea ori că poţi!”.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica așteaptă revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis: „Mi-e dor sincer de tribunele pline de români”

Ciprian Marica așteaptă cu nerăbdare primele meciuri ale Simonei Halep: „Mi-e dor sincer de tribunele pline de români cu tricolorul pe umeri în orice colţ al lumii şi mi-aş dori să vă văd, pe tine şi pe Sorana, la Olimpiadă, câştigând pentru România!”.


Ilie Năstase, nașul lui Ciprian Marica, i-a transmis și el un mesaj Simonei Halep, convins că poate reveni foarte repede pe teren: „Poate să revină. Toată pregătirea asta a ajutat-o. A așteptat deja un an. Pedeapsa de 9 luni nu e mare”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar putea participa la turneul de la Miami care va debuta pe data de 19 iunie, dacă organizatorii îi vor oferi un wildcard. În acest moment, fostul număr unu mondial a ieșit din clasamentul WTA.

Presa internațională, reacții după revenirea Simonei Halep

Cei de la BBC au reacționat primii: „Suspendare pentru dopaj redusă pentru fosta campioană de la Wimbledon. Dubla campioană de Grand Slam, suspendarea de patru ani a Simonei Halep a fost redusă la doar nouă luni de către TAS

ADVERTISEMENT

Acest lucru înseamnă că fostul lider mondial poate reveni pe teren imediat. Românca de 32 de ani s-a temut că, dacă decizia originală s-ar fi menținut, cariera sa s-ar fi încheiat”.

Ziariștii de la Reuters au comentat de asemenea: „Suspendarea lui Halep, redusă de la patru ani la nouă luni. Fostei campioane de la Wimbledon și de la Roland Garros Simona Halep i s-a redus suspendarea de patru ani la nouă luni de către TAS, după o decizie care reprezintă o victorie majoră pentru fostul lider mondial din România”.

ADVERTISEMENT