Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Marica, prima reacție despre un transfer al lui Louis Munteanu la FCSB. „Interesantă mutarea”

Ciprian Marica a comentat posibila „bomba” a următoarei perioade de mercato, Louis Munteanu la FCSB!
06.02.2024 | 13:45
Ciprian Marica prima reactie despre un transfer al lui Louis Munteanu la FCSB Interesanta mutarea
Ciprian Marica, prima reacție despre un transfer al lui Louis Munteanu la FSCB. „Interesantă mutarea”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a detonat „bomba”, Louis Munteanu la FCSB, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede luni, marți și vineri, LIVE pe FANATIK.ro, de la ora 10:30.

Louis Munteanu, la FCSB?! Cum a reacționat Ciprian Marica

După FCSB – Farul Constanța 1-1, Ciprian Marica a comentat și el posibilitatea ca atacantul în vârstă de 21 de ani să ajungă la liderul autoritar din SuperLiga. Munteanu e împrumutat de Fiorentina la Farul până la vară.

ADVERTISEMENT

„Interesantă mutare. Adevărul e că puștiul crește de la meci la meci și are evoluții bune. Nu am mai avut un vârf de pătrundere, care să ceară mingea în adâncime de mult. Mi se pare inteligentă declarația domnului Becali, acum nu știu cât de fezabilă este.

Nu am apucat să avem o poziție. E la cald. Poziția noastră e că azi e imposibil acest transfer. Pentru că, în primul rând, el e sub formă de împrumut de la Fiorentina. Nu avem nici măcar posibilitatea de a îl împrumuta mai departe. Opțiunea asta nu există în contract.

ADVERTISEMENT

(n.r. – nici dacă vă pune Gigi Becali 10.000.000 euro pe masă, nu ați putea să îl dați) Nu, fără acceptul Fiorentinei nu. (n.r. – și dacă Fiorentina v-ar da acceptul?) E cu totul altceva. Eu spun ce e astăzi. Nu putem să îl împrumutăm mai departe. Doar din vară e posibil. Nu e posibil să facem așa ceva acum, nu avem opțiunea asta în contract, nici dacă domnul Becali ne-ar da 10.000.000”, a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Munteanu a plecat de la Hagi în 2020, când italienii au plătit 1.700.000 de euro pentru a îl transfera definitiv. În 2022, atacantul s-a întors la Ovidiu sub formă de împrumut, iar, după ce sezonul trecut a ieșit campion, sezonul acesta continuă să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Farul, cu 5 goluri și 2 assist-uri în primele 24 de etape de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Gigi Becali despre transferul lui Munteanu la FCSB

Având în vedere că perioada de mercato din Europa s-a încheiat, Gigi Becali poate face o ofertă pentru Louis Munteanu abia din vară. Deși e împrumutat de Fiorentina la Farul, echipa lui Hagi nu are opțiune de cumpărare pentru „nouar”. „Din câte știu a fost vorba de împrumut fără opțiune”, a adăugat unul dintre acționarii campioanei en-titre.

„Ăla este al lui, chiar dacă e al Fiorentinei. Nu pot să fac nişte negocieri fără aprobarea lui Gică Hagi. Sunt nişte legi nescrise. Mie îmi place de el, dar trebuie să vorbesc cu Gică dacă vrea el. 

ADVERTISEMENT

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: ‘Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut’. Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult.

Cred că vreun milion. Dacă vin eu, costă 2 milioane imediat. O să mai vedem. Cu campionatul nu mai am probleme. O să-l iau dacă vrea Gică”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT