Sport

Ciprian Marica și-a luat gândul de la șefia FRF: „Eram mai naiv! E un dezastru total ceea ce se întâmplă!”

Ciprian Marica, fostul internațional român și actual acționar la Farul Constanța, a vorbit despre motivele pentru care nu-și mai dorește să candideze la șefia FRF.
05.04.2022 | 08:36
Ciprian Marica sia luat gandul de la sefia FRF Eram mai naiv E un dezastru total ceea ce se intampla
Ciprian Marica, fostul internațional român și actual acționar la Farul Constanța, a vorbit despre motivele pentru care nu-și mai dorește să candideze la șefia FRF
ADVERTISEMENT

Pe data de 12 aprilie este programată Adunarea Generală a FRF în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru președinție. Până în acest moment, singurul candidat este Răzvan Burleanu, actualul președinte FRF.

Ciprian Marica și-a luat gândul de la șefia FRF

Ciprian Marica susține că nu se mai gândește să candideze la șefia FRF, deși, în trecute, a cochetat cu această idee. Fostul fotbalist spune că, în urmă cu șase ani, nu știa despre anumite sacrificii pe care ar trebui să le facă, dacă își dorește să ajungă la conducerea Federației.

ADVERTISEMENT

„Eram mai naiv când am venit acasă, acum 5-6 ani de zile. Nu mai este nici măcar un mic gând vizavi de Federația Română de Fotbal.

Este un loc în care nu văd că ai putea să schimbi lucrurile mâine. Dacă ai ajunge acolo, ai nevoie de o echipă. Ca să ajungi acolo, necesită niște sacrificii pe care eu astăzi nu mai sunt dispus să le fac. 

ADVERTISEMENT

Nu le știam acum șase ani de zile, atunci mă gândeam că poate aș putea schimba ceva. Astăzi nu mai sunt așa de optimist și de încrezător că pot face anumite sacrificii și că pot schimba ceva.

Să te duci acolo fără să poți schimba lucrurile… vedem ce se întâmplă, e un dezastru total ceea ce se întâmplă la FRF”, a declarat Ciprian Marica, la PRO Arena.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a vrut să candideze la președinția FRF

Recent, Ionel Ganea a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a dorit să candideze la alegerile pentru președinția FRF.

„Eu vreau să candidez la Federația Română de Fotbal. Ce să candidez? Că nu pot, din cauza regulamentului!

ADVERTISEMENT

Regulamentul s-a schimbat hop peste noapte în favoarea actualului președinte. Nu e normal! Când am aflat că s-a schimbat regulamentul, ce să faci? E un dezavantaj. Poate nu numai eu, poate mai sunt care vor să candideze.

Trebuie să te propună cinci cluburi. În regulamentul trecut, trebuia să te propună un singur club, iar acum trebuie cinci. Că e AJF, că e club de fotbal… trebuie cinci.

S-a făcut ceva, până acum, din ce s-a promis? Uite ce s-a făcut. O grămadă de echipe și din Liga 2, și din Liga 1, sunt în colaps financiar”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT