Fotbal international

Ciprian Tătărușanu, dezvăluiri din Franța: „Nu am mai trăit așa ceva”

23.03.2020 | 11:12
Ciprian Tatarusanu dezvaluiri din Franta Nu am mai trait asa ceva
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a rămas în Franța după suspendarea campionatului, una dintre cele mai afectate țări europene de coronavirus. Portarul echipei naționale dezvăluie că petrece această perioadă în casă, încearcă să se mențină în formă cu exerciții făcute în interior și speră ca barajul cu Islanda să se poată disputa în iunie.

Ciprian Tătărușanu, dezvăluiri din Franța

Ciprian Tătărușanu dezvăluie că orașul în care trăiește, de lângă Lyon, nu a fost afectat foarte mult de pandemia de coronavirus, fiind o comunitate mică, și se menține în formă prin exerciții fizice făcute acasă.

ADVERTISEMENT

Locuiesc lângă Lyon, într-o mică localitate, cum ar fi Snagov pentru București, să spunem. E o zonă exclusiv cu case, aici nici înainte de pandemie nu era prea multă agitație.

Pentru comunitatea restrânsă în care trăiesc, lucrurile par aproape la fel ca înainte, doar că poate am o persoană în plus în fața mea când sunt la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, e pentru prima oară când trebuie să rămân în casă pentru o perioadă atât de lungă. Nu am mai trăit așa ceva, îmi e greu să compar. În linii mari, am aceleași activități pe care le aveam și când stăteam acasă înainte de pandemie.

Împreună cu soția, am grijă de copii, ne jucăm împreună, gătim, ne uităm la filme… Petrecem mult timp în grădină. Atunci când copiii dorm, la prânz, am timp și de exerciții fizice”, a declarat Ciprian Tătărușanu pentru FRF.

ADVERTISEMENT

„O altă amânare nu ne-ar aduce niciun beneficiu”

Ciprian Tătărușanu a susținut că o altă amânare a barajului cu Islanda, programat de UEFA pe 4 iunie, nu ar aduce vreun beneficiu primei reprezentative a României.

Eu sper să se joace în iunie, deși nu va fi ușor… O altă amânare nu cred să ne aducă vreun beneficiu.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță va fi mai bine pentru noi în iunie decât ar fi fost dacă s-ar fi jucat acum, în martie. În iunie va fi ceva mai cald până și în Islanda”, recunoaște portarul echipei naționale.

ADVERTISEMENT