Life

Clasament Te cunosc de undeva, sezonul 17. Noi reguli în semifinală. Cum se votează

Semifinala concursului Te cunosc de undeva se apropie cu pași repezi, în momentul de față fiind în show 8 echipe. Emisiunea vine cu reguli noi în finală.
02.07.2022 | 15:52
Clasament Te cunosc de undeva sezonul 17 Noi reguli in semifinala Cum se voteaza
Te cunosc de undeva, clasament înainte de semifinală. Ce reguli au introdus producătorii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ediția de sâmbătă, 2 iulie 2022, începe direct cu un duel. Câștigătorii ultimei gale, Alexia și Dima, se vor întrece cu Emi și Cuza pentru a câștiga un loc în marea finală, unde au posibilitatea să pună mâna pe premiul de 15.000 de euro.

Te cunosc de undeva, clasament înainte de semifinală. Ce reguli au introdus producătorii

Cele două echipe care deschid semifinala de sâmbătă, 2 iulie 2022, vor fi votate exclusiv de jurații emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob.

ADVERTISEMENT

Alexia Ţalavutis și Dima Trofim au reușit să ducă performanța la un alt nivel, lucru care i-a făcut câștigătorii ultimei ediții, dar tot mai au de depășit un obstacol. În semifinală se duelează cu băieții de la Noaptea Târziu.

În momentul de față clasamentul general de puncte este esenţial pentru perechile participante. Concurenții au adunat deja puncte până acum, pe parcursul celor 8 ediții, iar în semifinală trebuie să dea totul.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de sâmbătă, 2 iulie 2022, este una decisivă pentru participanții de la Te cunosc de undeva, care luptă pentru finală. Toate echipele au șanse egale, asta datorită regulilor care au fost introduse de producători.

Clasamentul galei cu numărul 8 de la Te cunosc de undeva

  • Locul 1 – Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim
  • Locul 2 – Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Locul 3 – Ana şi Monica Odagiu
  • Locul 4 – Carmen Chindriş şi Romică Ţociu
  • Locul 5 – Jazzy Jo și Zarug
  • Locul 6 – Emi şi Cuza
  • Locul 7 – Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu
  • Locul 8 – Maria Buză şi Paula Chirilă.
ADVERTISEMENT

Reguli noi în finala show-ului Te cunosc de undeva

Semifinala Te cunosc de undeva este jurizată de cei patru jurați, dar nu același lucru se întâmplă în marea finală. Cele 8 echipe primesc puncte în semifinală care se adaugă celor strânse până în momentul de față.

Toate echipele de la Antena 1 pleacă cu aceleași șanse pentru marea finală, asta pentru că publicul are posibilitatea să voteze concurenții preferați pentru prima oară în istoria concursului moderat de Alina Pușcaș și Pepe.

ADVERTISEMENT

Votul celor din fața micilor ecrane, fanii emisiunii, poate răsturna clasamentul ultimei ediții. Potrivit a1.ro, primele trei cupluri care au adunat cele mai multe puncte și echipa care va câștiga duelul intră direct în marea finală.

Cursa se dă pentru un premiu în valoare de 15.000 de euro, sumă care va fi donată de concurenții de la Te cunosc de undeva în scop caritabil.

ADVERTISEMENT