Life

Zarug, cea mai grea provocare de la Te cunosc de undeva. Pe cine trebuie să interpreteze alături de Jazzy Jo: „Ne-a dat-o la glezne grav”

Zarug, cea mai grea provocare de la Te cunosc de undeva. Concurentul s-a plâns de personajul pe care trebuie să îl aducă la viață în gala cu numărul opt, alături de Jazzy Jo.
24.06.2022 | 13:07
Zarug cea mai grea provocare de la Te cunosc de undeva Pe cine trebuie sa interpreteze alaturi de Jazzy Jo Nea dato la glezne grav
Zarug și Jazzy Jo au cea mai grea provocare de la Te cunosc de undeva. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Zarug a dat de greu la emisiunea Te cunosc de undeva, după cum chiar el a mărturisit. Concurentul și partenera sa, Jazzy Jo, trebuie să interpreteze un personaj greu.

Zarug, cea mai grea provocare de la Te cunosc de undeva

Zarug s-a plâns de personajul pe care trebuie să îl interpreteze în cea de a opta gală de la Te cunosc de undeva. Acesta, alături de partenera lui de scenă, au primit la ruletă un personaj special, dar complicat, după cum mărturisesc cei doi.

ADVERTISEMENT

Zarug a participat și la emisiunea Asia Express, dar iată că a dat acum de o nouă provocare în cadrul showlui de la Antena 1.

Jazzy Jo și Zarug  trebuie să o interpreteze pe Edith Piaf, cu celebra ei piesă Je ne regrette rien.

ADVERTISEMENT

“M-a cuprins disperarea, e foarte, foarte greu!”, a mărturisit Jazzy Jo.

Ruleta le-a „dat la glezne” a spus concurentul Zarug, după ce a aflat greutatea personajului pe care trebuie să le interpreteze în această emisiune.

La ce trucuri au apelat Jazzy Jo și Zarug pentru a se transforma în Edith Piaf

Pentru a putea să interpreteze acest personaj foarte profund, Jazzy Jo și Zarug și-au pus în scenă toate dezamăgirile și eșecurile și au încercat să își folosească experiența de viață.

ADVERTISEMENT

“Gala asta, ruli ne-a dat-o la glezne grav cu Edith Piaf, un personaj imposibil de greu.

Ca să putem interpreta personajul, și eu și Jo, l-am încărcat cu poveștile noastre de viață, ne-am cântat și dezamăgirile, și esecurile, și reusitele, acum rămâne de văzut dacă am și reușit, să nu regretăm nimic (n. red aluzie la piesa cântată) fără să ne înecăm în lacrimi”, a spus concurentul de la Antena 1.

Zarug a specificat că i-a plăcut faptul că aveau un machiaj care să arate că vin din alte vremuri, având în vedere că Edith Piaf s-a stins din viață în anul 1963.

ADVERTISEMENT

„M-am bucurat să avem un make-up spre grey scale (alb-negru), pentru a accentua ideea asta, că venim din alte vremuri, două personaje distopice, în căutarea unui acum al lor!”, a mai dezvăluit el.

ADVERTISEMENT