Life

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, mesaj sfâșietor: ”Nu mai ești printre noi”

Claudia Florescu, postare dureroasă în online. Ce persoană dragă a pierdut concurenta reality show-ului moderat de Radu Vâlcan.
14.07.2023 | 13:50
Claudia Florescu de la Insula Iubirii mesaj sfasietor Nu mai esti printre noi
Claudia Florescu, postare dureroasă în online. Ce persoană dragă a pierdut concurenta reality show-ului moderat de Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Florescu de la Insula Iubirii a distribuit un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Despre cine spune bruneta în vârstă de 35 de ani că nu mai este printre noi. Participanta de la Antena 1 are o suferință mare în suflet.

Claudia Florescu, postare dureroasă în online. Ce persoană dragă a pierdut concurenta reality show-ului moderat de Radu Vâlcan

Claudia Florescu a făcut o postare dureroasă în mediul online. Concurenta reality show-ului moderat de Radu Vâlcan a spus ce persoană dragă a pierdut și care a fost motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a vorbit despre acest subiect sensibil în social media, unde a lăsat o imagine cu regretatul său tată. Tânăra originară din Petroșani, județul Hunedoara, și-a condus figura paternă pe ultimul drum în urmă cu ceva vreme.

Participanta de la Insula Iubirii a mărturisit că îi este dor de bărbatul care și-ar fi aniversat ziua de naștere pe 13 iulie. Antrenoarea de fitness a subliniat că își iubește în continuare tatăl pe care-l regretă enorm.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Papi! Chiar dacă nu mai ești printre noi pentru mine ești și vei rămâne viu în inima mea. Îmi este foarte dor de tine și de momentele petrecute împreună. Te iubesc!”, a scris Claudia Florescu pe Instagram.

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, despre moartea tatălui

Claudia Florescu a oferit o serie de amănunte despre moartea tatălui său în emisiunea Insula Iubirii, unde și-a testat relația cu partenerul de viață. Concurenta de la Antena 1 a precizat că nu suportă țigările pentru că regretatul său părinte a fumat mult.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a renunțat la acest viciu nici pe patul pe spital, lucru pe care bruneta și-l amintește foarte bine. Totodată, respingerea viciului a fost observată și în timpul unei ședințe foto pe care a avut-o de realizat cu iubitul ei, Bogdan.

„Eu am o problemă cu țigările din două motive. Le urăsc foarte mult. Scuze. Tata a murit din cauza țigărilor. Nici pe patul de spital, când a intrat în comă, nu s-a lăsat. Pentru mine țigările sunt scârboase.

ADVERTISEMENT

Sunt și cele care mi-au luat persoana dragă de lângă mine. Al doilea motiv: ne-am și îndepărtat, nu ne mai sărutăm. Nu mi se pare normal ca într-o relație să nu existe sărut. Nu trebuie să-i dau voie. Face ce vrea.

Nu mă încălzește cu nimic dacă se lasă ( nr. când ies din competiție). E problema lui. Ne vom pierde… ( nr. dacă nu e ambițios)”, a explicat Claudia Florescu de la Insula Iubirii, notează redactia.ro.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită