Life

Claudia Pătrășcanu, declarații halucinante despre Gabi Bădălău. Ce spune despre relația lui cu Bianca Drăgușanu

15.02.2021 | 16:03
Claudia Patrascanu declaratii halucinante despre Gabi Badalau Ce spune despre relatia lui cu Bianca Dragusanu
Claudia Pătrășcanu, declarații halucinante despre Gabi Bădălău. Ce spune despre relația lui cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu face declarații halucinante despre Gabi Bădălău, afaceristul cu care este în proces de divorț de mai bine de un an și jumătate. Cântăreața a adus în discuție inclusiv relația amoroasă pe care acesta o are cu Bianca Drăgușanu. 

Artista susține că în weekend-ul care tocmai a trecut fostul partener de viață și-a vizitat copiii fiind sub influența substanțelor interzise. Bruneta spune că omul de afaceri a avut un comportament complet neadecvat în prezența celor mici, cât și a fostei sale soacre.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Sexxy a dezvăluit într-o postare făcută în mediul online că omul de afaceri a avut discuții intime cu Bianca Drăgușanu de față cu copiii săi. Claudia Pătrășcanu spune că băieții sunt marcați de cele auzite și de comportamentul tatălui lor.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu crede că băieții săi sunt puși în pericol de tatăl lor și de anturajul dubios pe care-l are acesta. În plus, cântăreața spune că nu este luată în seamă de autorități, copiii fiind cei care au cel mai mult de suferit în această situație.

ADVERTISEMENT

„Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat ceea ce se întâmplă cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17:00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. 

Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!

ADVERTISEMENT

Pe tot parcursul acestui weekend copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminică, ora 18:30… copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel weekend. 

Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București – Constanta, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări.

ADVERTISEMENT

S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte.

Oameni ai statului ăsta român va implor ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor… eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?!

Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PĂR, în permanență este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă se întâmplă ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta?

Se întâmplă atâtea în această țară și nimeni nu face nimic doar pentru că există acest Bădălău? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai SUS ,să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău!

Tot aceasta doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei… copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi stă în putere pentru educația și siguranța lor. Luați în serios cazul meu, eu tot aștept!

Cred în Dumnezeu și sper să iasă la suprafață tot adevărul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Vă rog, faceți ceva!”, este mesajul lăsat de Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT