Life

Claudia Pătrășcanu, mesaj după ce familia lui Gabi Bădălău a deschis un proces împotriva ei: “Când ești jos…”

Claudia Pătrășcanu, mesaj încurajator după ce familia lui Gabi Bădălău a deschis un proces împotriva ei. Ce a transmis cântăreața.
08.09.2023 | 11:18
Claudia Patrascanu mesaj dupa ce familia lui Gabi Badalau a deschis un proces impotriva ei Cand esti jos
Ce a transmis Claudia Pătrășcanu după ce familia fostului soț a deschis un proces pe numele ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj după ce familia lui Gabi Bădălău a deschis un proces împotriva ei. Cântăreața are încredere că totul se va rezolva și că adevărul va ieși la iveală.

Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj după ce familia lui Gabi Bădălău a deschis un proces pe numele ei

Cântăreața și fostul ei partener de viață s-au despărțit în urmă cu patru ani, însă scandalul dintre ei nu s-a terminat nici în prezent. Au divorțat oficial anul trecut, iar domiciliul celor doi băieți pe care îi au împreună a st stabilit la Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Recent, Gabi Bădălău a depus o plângere împotriva fostei soții. Cu toate acestea, artista nu se lasă descurajată și continuă să lupte. Claudia Pătrășcanu încearcă să rămână pozitivă și chiar a transmis un mesaj încurajator în mediul online.

“Viața este într-adevăr un lucru provocator. Când ești jos, singura cale va fi întotdeauna sus. Deci, nu vă descurajați ori de câte ori vă confruntați cu ceva neplăcut și provocator. 

ADVERTISEMENT

Nu lăsa niciodată o situație proastă sa scoată la iveală ce e mai rău din tine. Fii pozitiv, fii persoana puternică pentru care Dumnezeu te-a creat!”, este mesajul pe care cântăreața l-a scris în descrierea unei imagini cu ea, pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu, detalii despre procesul deschis de Gabi Bădălău împotriva ei

Cântăreața a vorbit despre procesul deschis de fostul soț, despre care spune că este unul inventat. Claudia Pătrășcanu este de părere că familia lui Gabi Bădălău încearcă, în acest fel, să câștige custodia celor doi copii. Artista a dat declarație la Poliție și consideră că adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

“Este alt proces inventat ca să mi se facă alt rău! Doar pentru a fi ruinată financiar, pentru a mi se deranja echilibrul și creșterea copiilor. Consider că tot ce mi se face le primesc, așa…. Poate că îmi este dat să le primesc.

Sunt acuzații foarte grave. Ce pot să spun? În momentul în care îți vine o citație de la criminalistică acasă, am crezut că este o greșeală. Că sunt speriată, este puțin spus, M-am gândit: ‘Băi, este o greșeală! Ce s-a întâmplat! De la cine e?’.

ADVERTISEMENT

La secția de Poliție am aflat despre ce este vorba. Eu nu am șantajat pe nimeni cu nimic. Gabi rămâne tatăl copiilor mei, bunicii rămân bunicii copiilor mei. Le voi duce așa cum mi-ai fost date”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mai mult, Gabi Bădălău susține că fosta lui soție ar fi împreună cu un bărbat însurat. Claudia Pătrășanu a reacționat și de această dată, spunând că nu ar face niciodată acest lucru și că omul de afaceri este doar invidios și vrea să îi facă rău. Vedeta își dorește doar să aibă o viață liniștită, alături de copiii ei.

ADVERTISEMENT