Life

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în război. Cântăreața a fost dată în judecată de fostul soț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt iar în conflict. Artista are un proces pe numele său deschis de fostul partener.
28.08.2023 | 12:59
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau din nou in razboi Cantareata a fost data in judecata de fostul sot
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt iar în conflict. Artista are un proces pe numele său deschis de fostul partener. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află din nou în război. Cântăreața a fost dată în judecată de fostul soț și familia acestuia. Frumoasa brunetă a fost amenințată de bărbatul alături de care a devenit mamă de două ori.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt iar în conflict. Artista are un proces pe numele său deschis de fostul partener

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt iar în conflict. Artista are în momentul de față un proces pe numele său deschis de fostul partener de viață. Vedeta nu are liniște, chiar dacă s-a despărțit de afacerist în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață crede că familia fostului soț îi dorește răul și nu se gândește deloc la copiii pe care cei doi îi au împreună. Îndrăgita solistă este amenințată de iubitul Biancăi Drăgușanu care îi spune că va ajunge în spatele gratiilor.

„N-am de zis nimic de ei, nici de bine, nici de rău. Dar s-a ajuns prea departe. Și când faci acuzații atât de grave, ar trebui să și probezi. Mi-au făcut plângere penală. Nu știu ce să mai facă.

ADVERTISEMENT

Consider că prin toate procesele ce mi s-au deschis, prin faptul că nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii, e clar că nu se gândesc la ei. Dar Dumnezeu e sus. Mai grav e când îți dorești ca mama copiilor tăi să facă pușcărie pe nedrept, pentru ceva ce nu există.

Vom merge într-o instanță însă, adevărul se va demonstra. Zilele trecute, Gabi m-a sunat și râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Până una, alta, el este sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Mereu m-am rugat pentru ei, și acum mă rog să se apropie de Dumnezeu mai mult, pentru că nu mai judecă”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro. Cântăreața a dat la rândul său o declarație la poliție.

Claudia Pătrășcanu, despre scandalul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu este foarte dezamăgită de scandalul în care este implicată de Gabi Bădălău și familia acestuia. Vedeta crede că foștii socrii caută răzbunare și mai ales, vor ca cei doi băieți să locuiască în casa lor.

ADVERTISEMENT

Artista luptă pentru copiii săi și spune că nimeni nu se gândește la ei în afară de ea. Mai mult, bruneta este de părere că familia fostului soț și-a pierdut orice fel de demnitate, omenie, caracter și că are o răutate foarte mare.

„Pentru ei e ca un cârlig să arunce vina pe mine, să mă ruineze financiar, să nu-mi dea liniște, și să mi ia copiii. Poate se gândesc că așa ajung să locuiască la ei”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT