Life

Claudia Pătrășcanu vrea mai mulți bani de la Gabi Bădălău. Artista l-a chemat în instanță pentru o pensie alimentară mai mare

Claudia Pătrășcanu vrea o pensie alimentară mai mare de la Gabi Bădălău. Ce sumă a cerut de la afacerist pentru cei doi copii.
13.01.2024 | 00:08
Claudia Patrascanu vrea mai multi bani de la Gabi Badalau Artista la chemat in instanta pentru o pensie alimentara mai mare
Claudia Pătrășcanu îi cere o pensie alimentară mai mare de la Gabi Bădălău. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu nu încheie războiul cu Gabi Bădălău. Cântăreața s-a prezentat la Tribunal și a depus o cerere pentru a primi o pensie alimentară mai mare de la fostul soț.

Claudia Pătrășcanu l-a chemat iar în instanță pe Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt departe de a îngropa securea războiului. Deși după semnarea actelor de divorț părea că lucrurile s-au mai liniștit între ei, se pare că adevărul este cu totul altul.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor dezvăluite în emisiunea Xtra Night Show, artista s-a prezentat în cursul zilei de vineri, 12 ianuarie 2024, la Tribunalul București, unde ar fi solicitat o pensie alimentară mai mare.

Pe 3 noiembrie 2023, cei doi foști soți s-au întâlnit în sala de judecată, unde s-au discutat detalii precum pensia alimentară, domiciliul celor doi băieți, dar și alte aspecte importante.

ADVERTISEMENT

La ieșire, însă, și-au aruncat unul altuia vorbe grele. În timp ce Claudia Pătrășcanu spunea că fostul soț vrea să o bage în închisoare, Gabi Bădălău declara că vedeta este perfidă și că vrea că micuții să locuiască la el.

La finalul lunii, instanța a stabilit, totuși, domiciliul copiilor la mamă. Acum, potrivit sursei menționate anterior, cântăreața vrea să primească o sumă mai mare de bani pentru îngrijirea acestora.

ADVERTISEMENT

Câți bani a cerut vedeta

Astfel, Claudia Pătrășcanu ar fi solicitat o pensie alimentară de 4000 de euro pentru ambii băieți, dar acestea nu ar fi fost singurele sale dorințe. Ea ar fi propus și ca cei mici să fie audiați și să aibă parte de o expertiză psihologică.

În plus, ar fi cerut modificarea programului de vizită. Afaceristul și-a dorit ca fii săi să stea două weekenduri pe lună la el. De altfel, în luna noiembrie, el a avut o propunere inedită pentru Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

„Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți.

Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT