Life

Claudia Puican, cu copilașul în brațe. Ce spun fanii ei de ea, ca mamă: ”Ce bine vă stă cu bebe”

Claudia Puican se grăbește să îl facă tată pe Armin Nicoară, visul ei de a avea un copil fiind, încă, neîndeplinit.
17.02.2024 | 10:29
Claudia Puican cu copilasul in brate Ce spun fanii ei de ea ca mama Ce bine va sta cu bebe
Claudia Puican și Armin Nicoară visează la momentul în care blondina va deveni mamă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Puican a postat o fotografie care spune totul despre cum va fi ea ca mamă. Soția lui Armin Nicoară este, încă de pe acum, topită după bebeluși.

Claudia Puican își dorește să devină repede mamă

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit acum doi ani și, de atunci, își doresc cu ardoare un copil. Din cauza unor probleme de sănătate ale lui Armin însă, lucrurile sunt destul de complicate pentru cei doi. De altfel, din informațiile FANATIK, singura soluție ar fi inseminarea artificială.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de curând, cei doi au anunțat că vor amâna momentul inseminării artificiale. Cu toate acestea, decizia nu pare să o fi mulțumit prea mult pe frumoasa soție a lui Armin Nicoară. Iar  din imaginile postate pe conturile ei de socializare, Claudia Puican pare să facă aluzii străvezii la ce își dorește, cu adevărat.

Mai exact, ea s-a filmat cu un bebeluș adorabil în brațe. Imediat, au început să curgă și întrebările despre identitatea copilașului. Ba chiar, unii dintre fanii ei au întrebat dacă este, în sfârșit, mamă. Ea a lămurit însă destul de repede situația.

ADVERTISEMENT

”Nu este copilul meu… Este copilul nașilor mei”, a precizat Claudia Puican. Iar fanii au reacționat pe măsură, știind că soția lui Armin Nicoară visează la momentul în care va deveni mamă.

Ce bine vă stă cu bebe… Să fiți sănătoși/ Să dea bunul Dumnezeu și un miracol pentru voi/ Vei fi o mămică minunată când o să vina un bebe și la tine/ Ce scumpă ești! Doamne ajută să ai și tu parte de un înger sau chiar doi”, scriau fanii în dreptul filmării cu bebelușul.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară au decis ce nume va avea copilul lor

Chiar dacă nu a reușit încă să rămână însărcinată, Claudia Puican își face planuri pe termen lung. Iar după îndelungate discuții cu Armin Nicoară, cei doi au stabilit numele copilului pe care îl vor avea. Iar numele, deloc comun, este unul de sfânt.

”Nu am preferințe, să fie fată, băiat, sau chiar gemeni, orice ar fi. Tot ce vreau este să fie bine și să fie copilul sănătos, pentru că văd foarte multe nenorociri în jur. Nici nu vreau să mă mai gândesc. Cea mai importantă e sănătatea din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema”, spunea Claudia Puican pentru FANATIK.

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de mai bine de cinci ani. Ei s-au căsătorit acum doi ani, la Timișoara. Artiștii, parteneri și de scenă, par să aibă o relație ideală, cu un Armin copilăros și o Claudia care ae grijă și se amuză văzând ce face soțul ei.

ADVERTISEMENT