Life

Claudia Puican a făcut anunțul care bulversează showbiz-ul! I-a zis ”Adio” lui Armin Nicoară

Claudia Puican a luat o decizie strictă cu privire la viitorul ei, hotărând să îl excludă ”puțin” pe Armin Nicoară.
09.02.2024 | 11:30
Claudia Puican a facut anuntul care bulverseaza showbizul Ia zis Adio lui Armin Nicoara
Claudia Puican și Armin Nicoară s-au despărțit temporar / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt căsătoriți de aproape doi ani. Colaborează pe scenă însă de mult mai mult timp și sunt văzuți ca un duet de nedespărțit. Cu toate acestea, în exclusivitate pentru FANATIK, Claudia Puican anunță că ”luna de miere” dintre ei s-a terminat.

Claudia Puican îi spune ”Adio” lui Armin Nicoară

Claudia Puican a decis ca, măcar pentru o vreme, să se despartă de Armin Nicoară. Nu, nu divorțează în acte, ci doar muzical. Vedeta muzicii de petrecere a luat decizia pentru că vrea să demonstreze că nu depinde de celebrul ei soț.

ADVERTISEMENT

”Anul 2024 este anul meu și anul hiturilor! M-am hotărât să-l deschid într-un mod spectaculos, alături de o colaborare de excepție cu nimeni altul decât Florin Cercel! Împreună am creat o melodie de dragoste specială pentru ziua îndrăgostiților, care va fi lansată pe 13 februarie pe YouTube!

Dar nu se oprește aici! Am pregătit numeroase proiecte cu artiști de top din România și dincolo de granițele ei. Mă implic atât în muzica populară din zona Olteniei și Banatului, cât și în muzica de petrecere (și manele), pentru că am binecuvântarea de a putea interpreta orice stil muzical.

ADVERTISEMENT

Vreau să folosesc acest dar oferit de Dumnezeu pentru a aduce bucurie cât mai multor oameni ! Abia aștept ca întreaga țară să descopere ce proiecte minunate le-am pregătit!”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Claudia Puican.

Ce spune Claudia despre Armin

Claudia Puican ne-a mărturisit că, pentru o perioadă cel puțin, va pune pe pauză colaborările cu Armin Nicoară. Iar decizia, deși nu e una ușoară, vine pentru a demonstra ce poate să facă și singură. Vrea să își demonstreze valoarea, să nu mai dea apă la moară criticilor care susțin că ”s-a cățărat” pe celebritatea lui.

ADVERTISEMENT

”Voi mai scoate piese și cu Armin. Dar vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun. Nu vreau să fim luați împreună mereu și să nu îmi vadă adevărata mea valoare. Ce pot să fac eu, de fapt. Fac și cu el, dar și cu alții, separat”, a mai spus Claudia Puican pentru FANATIK.

Și, pentru a nu fi înțeleasă greșit, Claudia recunoaște că îi datorează enorm soțului ei. Dar, cu toate acestea, vrea să arate că nu doar Armin a pus umărul la construirea carierei sale. În plus, spune ea cu umor, dacă soțul ei e mai tot timpul în videoclipuri cu alte femei, ea de ce nu ar face colaborări cu alți bărbați?

ADVERTISEMENT

”Nu am pierdut că m-am asociat cu Armin. Din contră, doar de câștigat am avut. Dar vreau să fiu remarcată și singură sau cu alți artiști. Repet, o să facem și împreună piese, dar și separat! Așa cum face el cu alți artiști piese! Fac și eu singură cu alți artiști”, ne-a mai spus Claudia Puican.

ADVERTISEMENT