Life

Claudia Puican, mesaj surprinzător către Georgiana Lobonț. Totul, la scurt timp după scandalul cu Armin Nicoară

Mesajul surprinzător al Claudiei Puican către Georgiana Lobonț după scandalul cu Armin Nicoară. Ce i-a transmis artista?
05.03.2024 | 19:20
Claudia Puican mesaj surprinzator catre Georgiana Lobont Totul la scurt timp dupa scandalul cu Armin Nicoara
Ce mesaj i-a transmis Claudia Puican Georgianei Lobonț. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Claudia Puican, mesaj surprinzător către nașa sa, Georgiana Lobonț. Totul s-a întâmplat la scurt timp după scandalul cu Armin Nicoară. Ce i-a transmis artista faimoasei cântărețe?

Ce mesaj i-a transmis Claudia Puican nașei sale, Georgiana Lobonț, după scandalul cu Armin Nicoară

Soția lui Armin Nicoară i-a scris Georgianei Lobonț în contextul în care aceasta a împlinit 8 ani de când i-a spus ”Da!” soțului său și a sărbătorit momentul. De asemenea, Georgiana Lobonț a scris și un text emoționant la adresa partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

”Am sărbătorit azi, 8 ani de la cununia noastră civilă, de când suntem oficial soț și soție.🤍💍 Au trecut atât de repede și parcă nu-mi vine să cred… Suntem fericiți și bucuroși pentru ce trăim și pentru tot ce avem.

Îi mulțumim Bunului Dumnezeu și ne rugăm în continuare să aibă grijă de noi și să ne țină sănătoși ca să ne putem bucura unii de alții. Sărbătorim asta printr-o mini vacanță dar nu ne-am dat seama când am programat-o că se va nimeri așa…toate lucrurile sunt frumoase atunci când vin de la sine, de cele mai multe ori.🤍

ADVERTISEMENT

În poza a doua ne vedeți pe noi acum 8 ani…mai tineri dar cu aceeași nebunie și același entuziasm de a face ceva cu viața noastră. Am reușit și continuăm pentru că mereu e bine să ai vise…, a scris Georgiana Lobonț pe Instagram.

Interpreta de muzică de petrecere a primit o mulțime de comentarii în care s-a urat ”La mulți ani!”, iar printre cei care i-au scris astfel se numără și Claudia Puican. Asta, spre mirarea multor fani.

ADVERTISEMENT

Comentariul Claudiei Puican a luat prin surprindere după ce în urmă cu câteva săptămâni, Armin Nicoară a declarat în direct ”La Măruță” că nașa lui are să-i datoreze bani de la o melodie și că nu i-a mai invitat soția la un spectacol, să cânte împreună, așa cum i-a promis.

De ce s-a certat Georgiana Lobonț cu Armin Nicoară

La un moment, tot în cadrul aceleiași emisiuni, Armin Nicoară și-a sunat nașa și a ironizat-o amintindu-i de datorie. Georgiana Lobonț a negat că are să-i înapoieze bani și a explicat apoi într-un filmuleț pe rețelele de socializare același lucru. De asemenea, a mărturisit că fina ei, Claudia Puican, a contactat-o după filmăti și i-a prezentat scuze pentru ieșirea lui Armin Nicoară din ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

”Eu nu sunt datoare la nimeni cu nimic! Eu sunt foarte deranjată de tot ceea ce Armin face. M-a sunat fina Claudia și și-a cerut scuze pentru soțul ei, după care a pus pe speaker ca să vorbească și Armin, să-și ceară scuze, dar atunci când tu omori pe cineva…”, spunea Georgiana Lobonț pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT