Sport

Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte după ce va pleca de la FCSB! Ilie Poenaru nu se ascunde: „Da, îl doresc!”

Claudiu Keșeru pare că și-a încheiat toate socotelile cu FCSB, acolo unde nu a mai jucat de la începutul lunii aprilie, însă are în continuare oferte bune.
23.05.2022 | 21:45
Claudiu Keseru nu duce lipsa de oferte dupa ce va pleca de la FCSB Ilie Poenaru nu se ascunde Da il doresc
Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte după ce va pleca de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-05-2022
18:27

Ilie Poenaru, despre interesul pentru Claudiu Keșeru

Ilie Poenaru, noul antrenor de la UTA, a recunoscut că este interesat de serviciile lui Claudiu Keșeru: Claudiu Keşeru e un jucător pe care îl doresc.

El are mulţi critici, care se leagă poate de vârsta lui, dar eu ştiu ce potenţial are Keşeru. Iar în momentul ăsta, Keşeru are 4 sau 5 oferte din România, are şi din Qatar”.

„Am avut o discuţie cu el, nu vă ascund. El s-ar plia foarte bine pe sistemul pe care vreau să-l folosesc. Nu ştiu dacă putem să îl aducem, e o luptă grea cu alte cluburi, dar eu mi-l doresc.

Şi el se gândește, pentru că a avut o discuţie şi cu Edi Iordănescu şi i-a spus că încă vrea să joace pentru echipa naţională”, a mai spus Ilie Poenaru, la conferința de presă de prezentare.

Atacantul rămâne în atenția cluburilor din prima ligă, chiar dacă nu a avut un sezon bun la FCSB, deși începuse entuziasmant cu un gol împotriva lui Dinamo, în victoria „roș-albaștrilor”, scor 6-0.

Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte după ce va pleca de la FCSB

Claudiu Keșeru va pleca de la FCSB la finalul campionatului, însă atacantul nu duce lipsă de oferte, iar UTA pare să fie interesată să-l aducă din sezonul următor, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Veteranul din ofensiva FCSB-ului a reușit să marcheze 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în 18 meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon.

Ultimul meci pe care Claudiu Keșeru l-a jucat la FCSB a fost împotriva Universității Craiova, un duel care a fost jucat pe data de 3 aprilie, pierdut de echipa lui Toni Petrescu, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

UTA a terminat pe locul cinci sezonul din play-out, peste CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Dinamo, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

  • 35 de ani este vârsta lui Claudiu Keșeru
  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, preferatul Peluzei Nord

Claudiu Keșeru este fotbalistul preferat al Peluzei Nord, iar după gestul făcut la finalul meciului cu Farul, scor 0-2, când a început să plângă după înfrângere, galeria a început să-i scandeze numele și să-l ovaționeze:

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a comentat momentul în exclusivitate pentru FANATIK: „A plâns… băiatul e stelist pursânge. A venit alături de noi.

ADVERTISEMENT

Noi îl susținem din toate punctele de vedere. Noi l-am încurajat. Știe bine că noi ținem la el, îl respectăm și-l iubim.

Pe Keșeru ba îl vedem în echipă, ba nu-l vedem. Noi îl susținem indiferent de situație. Keșeru este jucătorul nostru preferat, care își dă viața pe teren, își dorește campionate, că așa a fost obișnuit oriunde a fost. Noi îl vom susține tot timpul”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,60 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT