Sport

Claudiu Keșeru, poveste incredibilă de pe vremea când juca la Ludogoreț: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”

Claudiu Keșeru, fostul fotbalist al celor de la Ludogoreț, a dezvăluit că a avut parte de un moment incredibil pe vremea când acesta juca în Bulgaria.
07.04.2024 | 08:15
Claudiu Keseru poveste incredibila de pe vremea cand juca la Ludogoret La revedere imi cer scuze ca vam deranjat
Claudiu Keșeru, poveste incredibilă de pe vremea când juca la Ludogoreț: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, fostul fotbalist al celor de la Ludogoreț, care s-a retras din fotbal la vârsta de 36 de ani, a dezvăluit pentru GSP.RO, că a avut parte de un moment unic cu antrenorul Paulo Autuori, pe vremea când atacantul din România evolua în Bulgaria.

Claudiu Keșeru a vorbit despre Paulo Autuori: „Un antrenor excepțional”

Fostul atacant, care a ieșit de 3 ori golgeterul campionatului în Bulgaria și de cinci ori desemnat cel mai bun jucător străin, a vorbit despre relația pe care acesta a avut-o cu antrenorul Paulo Autuori, probabil cel mai de succes antrenor din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

„Am avut un antrenor excepțional. A câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor cu São Paulo. I-au bătut pe Liverpool. A ajuns la Ludogoreț vreo trei luni. Excepțional! Din prima zi în care a venit și-a făcut analiza echipei.

Din prima zi de antrenament a început să lucreze cu primul 11 până la primul meci oficial. N-a făcut nicio schimbare. El cunoștea echipa perfect. 

ADVERTISEMENT

Doar că după trei luni, Autuori a decis să plece: „A simțit că încearcă cineva ceva. Să-i sugereze cineva ceva. Nu neapărat patronii, ci directorii. Omul n-a stat pe gânduri, a plecat direct.

În tot această perioadă, eu am tot interacționat cu el, mai ales că mă tot scotea în primele meciuri prin minutul 60-62. L-am întrebat de ce mă scoate. Bineînțeles că în privat că n-am expus niciodată niciun antrenor”, a declarat Claudiu Keșeru potrivit GSP.RO.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, poveste incredibilă cu Paulo Autuori: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”

Claudiu Keșeru, care a mai evoluat și la FCSB, a mai declarat că a avut parte de un moment unic cu antrenorul lui Ludogoreț de la vremea respectivă, imediat după ce acesta s-a dus să-l întrebe de ce tot îl schimbă după minutul 60.

„M-am dus și l-am întrebat: „De ce mă scoți în minutul 60, cinci meciuri la rând?!”. „OK! Am notat întrebarea”. M-a chemat peste trei zile cu analistul în cameră. Și mi-arată trei minute cu acțiunile mele până în minutul 60.

ADVERTISEMENT

Și 40 de secunde acțiunile mele după minutul 60. M-am ridicat, am dat mâna și i-am zis «La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!». Erau frapante imaginile, era o diferență”, a mai adăugat fostul atacant al celor de la Ludogoreț.

ADVERTISEMENT