Sport

Claudiu Keșeru, săgeți către antrenorul Ilie Poenaru după UTA – Chindia 1-1. ”S-au spus multe lucruri neadevărate”

Claudiu Keșeru a jucat o repriză în UTA – Chindia 1-1. Au fost primele minute ale atacantului după excluderea din lot, dictată de antrenorul Ilie Poenaru. Fotbalistul i-a răspuns tehnicianului.
04.09.2022 | 12:00
Claudiu Keseru sageti catre antrenorul Ilie Poenaru dupa UTA  Chindia 11 Sau spus multe lucruri neadevarate
Claudiu Keșeru a fost reprimit în lot de antrenorul Ilie POenaru și a jucat o repriză în UTA - Chindia 1-1. Atacantul a lăsat să se înțeleagă că nu a fost de acord cu amenda și excluderea temporară. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA este neînvinsă în SuperLigă de trei etape, dar relația dintre antrenorul Ilie Poenaru și fotbaliști este una tensionată. Claudiu Keșeru a fost exclus din lot pentru meciul cu CS Mioveni și reprimit pentru duelul cu Chindia 1-1. Internaționalul a ținut să facă precizări cu privire la sancțiunea primită.

Claudiu Keșeru: ”Sancțiunea e meritată din punctul lor de vedere”

Între atacantul Claudiu Keșeru și antrenorul Ilie Poenaru a izbucnit un conflict în urmă cu două săptămâni când fotbalistul a transmis staff-ului tehnic că este bolnav și că nu va putea evolua în meciul UTA – FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Ulterior atacantul a participat la o petrecere, iar fotografii cu el au apărut în mediul online. Antrenorul Ilie Poenaru a considerat că fotbalistul a încălcat regulamentul de ordine interioară și că a ”mimat” indisponibilitatea.

Poenaru l-a exclus din lot pentru următorul joc, cu CS Mioveni, și l-a amendat pe jucătorul de 35 de ani. Keșeru a părut că acceptă sancțiunea și și-a cerut scuze în vestiar, dar a ripostat după meciul cu Chindia Târgoviște, în care a evoluat în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

”A fost o sancțiune meritată din punctul lor de vedere (al tehnicianului Ilie Poenaru și al conducerii clubului – n.r.). S-au spus multe chestii neadevărate.

Nu e prima, nici ultima dată când se va minți în cazul meu. E important că am revenit și că am intrat bine în joc”, a răbufnit Claudiu Keșeru.

ADVERTISEMENT

Deși a transmis clar că nu este de acord cu amenda primită și excluderea temporară din lotul ”Bătrânei Doamne”, atacantul a ținut să liniștească aparențele și a preciza că între el și antrenor nu există un conflict: ”Din punctul meu de vedere, relația cu antrenorul e OK”, a adăugat fotbalistul.

UTA e un butoi cu pulbere după meciul cu Rapid

Liniștea din vestiarul echipei UTA a fost tulburată imediat după meciul Rapid – UTA 1-0. Atunci, sub protecția anonimatului, mai mulți jucători au transmis că nu-l mai vor pe Ilie Poenaru antrenor și îl acuzat pe acesta de duplicitate.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a replicat în forță și a amenințat cu excluderea definitivă din lot a celor care ar fi transmis acele mesaje în presă. Pe fondul tensiunilor a apărut în ”îmbolnăvirea” lui Claudiu Keșeru și prezența lui la o petrecere.

Poenaru a profitat de moment și l-a dat pe internaționalul român exemplu negativ, propunând conducerii clubului amendarea acestuia și excluderea temporară din lot.

Interesant este că de la izbucnirea scandalului UTA pare să-și fi regăsit ritmul de joc, iar ultimele rezultate – victoria cu FC U Craiova și remizele consecutive cu CS Mioveni, echipă în revenire de formă, și Chindia Târgoviște, sunt, cel puțin momentan, de partea antrenorului.

ADVERTISEMENT