Sport

Ilie Poenaru taie în carne vie la UTA Arad: Claudiu Keșeru a fost exclus din lot! ”A recunoscut că a greșit”

Claudiu Keșeru a fost exclus din lot de antrenorul Ilie Poenaru pentru meciul CS Mioveni – UTA din cauză că a încălcat regulamentul de ordine interioară. Atacantul și-a recunoscut vina.
29.08.2022 | 17:14
Ilie Poenaru taie in carne vie la UTA Arad Claudiu Keseru a fost exclus din lot A recunoscut ca a gresit
Claudiu Keșeru a fost exclus din lot de antrenorul Ilie Poenaru pentru acte de indisciplină și nu a juca în CS Mioveni - UTA. Sura foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cel mai valoros jucător din lotul ”Bătrânei Doamne”, Claudiu Keșeru, nu va face deplasarea alături de UTA, la Mioveni, pentru meciul din etapa a 8-a a SuperLigii. Atacantul a fost exclus din lot.

Statutul de vedetă nu l-a ajutat pe Claudiu Keșeru

Fostul internațional Claudiu Keșeru (35 de ani) era pe punctul să-și agațe ghetele în cui în această vară, după despărțirea de FCSB. A fost ofertat de UTA și a devenit cel mai spectaculos transfer al arădenilor în perioada dintre cele două sezoane.

ADVERTISEMENT

Atacantul cu 47 de meciuri în tricoul echipei naționale a lipsit de la meciul cu FC U Craiova, de la sfârșitul săptămânii trecute, acuzând simptome de enterocolită. A găsit ”puterea” să participe, însă, la o petrecere, iar fotografii cu el au apărut în mediul online.

Antrenorul Ilie Poenaru a luat foc și l-a anunțat pe fotbalist că va fi amendat și nu va mai face parte din lotul echipei, cel puțin pentru meciul de marți, din deplasare, cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, la mine primează disciplina, respectul și fiecare trebuie să răspundă pozitiv la tot ceea ce eu cer de la toată lumea. Avem un regulament foarte bine stabilit, nimeni nu trebuie să-l încalce, iar cel care le încalcă va plăti.

În cazul lui Claudiu s-au luat măsurile necesare și va plăti o amendă. Totodată, am decis ca pentru meciul de la Mioveni să nu facă parte din lot, a fost exclus din lot pentru această deplasare”, a tunat Ilie Poenaru.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru speră ca atacantul să se reintegreze în grup

Antrenorul ”Bătrânei Doamne” traversează o perioadă tulbure, după ce în presă au apărut informații conform cărora nu ar fi agreat de ”greii” din vestiar.

Ilie Poenaru știe că atacantul este o voce puternică în vestiar și a transmis că acesta și-a cerut scuze în fața coechipierilor și că așteaptă ca acesta să fie reintegrat în grup.

ADVERTISEMENT

”Un prim pas spre normalitate l-a făcut și prin simplul fapt că și-a cerut scuze în fața tuturor. A recunoscut că a greșit, acceptă tot ceea ce eu am spus din punct de vedere disciplinar. Mai departe, depinde de el și de vestiar.

Este unul din căpitanii echipei, a greșit, a plătit pentru asta și de acum depinde de el cum se va reintegra în grup. Eu cred că va reuși să facă acest lucru, pentru că are experiență și din punct de vedere mental este la un nivel foarte bun”, a adăugat Poenaru.

„Claudiu Keșeru trebuie să facă diferența”, spune antrenorul Ilie Poenaru

Fost campion al României cu FCSB și multiplu campion și golgheter în Bulgaria, cu Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru este considerat jucătorul care trebuie să facă diferența la UTA.

Arădenii au făcut eforturi financiare considerabile pentru a-l înregimenta în această vară. Antrenorul Ilie Poenaru nu este dispus să-l trateze altfel decât pe ceilalți fotbaliști și i-a transmis fotbalistului că perioada de acomodare s-a încheiat.

”Claudiu Keșeru reprezintă ceva pentru acest club, a fost adus pentru a face performanță. Este o investiție, am grăbit puțin lucrurile și datorită lui. Eu știam că are nevoie de o perioadă de adaptare, dar el și-a dorit să înceapă campionatul din postura de titular.

I-am oferit acest lucru, după care și-a dat și el seama că am grăbit puțin lucrurile, după care l-am lăsat puțin să-și revină din punct de vedere fizic. Am vrut să lucrăm și separat cu el, să-i dăm timp să se integreze la principiile mele de joc, așadar a avut nevoie de această perioadă de adaptare din punct de vedere fizic, tehnic și tactic.

Acum această perioadă de adaptare s-a terminat, eu cred că în acest moment, la felul cum arată, la ceea ce-mi spun și preparatorii fizici și din discuțiile cu el, ar trebui să fie într-un moment bun acum. De asta a venit aici, ca să facă performanță. Asta este tot ce vreau și tot ceea ce îmi doresc de la el”, a încheiat Ilie Poenaru.

ADVERTISEMENT