Sport

Scandal la o echipă din SuperLiga! Antrenorul vine cu amenințări: ”Vom lua măsuri, până la excludere”

Nu au trecut nici două luni de la startul noului sezon și o echipă din primul eșalon stă pe un butoi cu pulbere. Se vehiculează că antrenorul nu mai este dorit de jucători. Acesta ripostează și amenință cu excluderi.
21.08.2022 | 22:27
Scandal la o echipa din SuperLiga Antrenorul vine cu amenintari Vom lua masuri pana la excludere
La o echipă din prima ligă vestiarul dă în clocot. Antrenorul amenință cu excluderi de jucători. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Sarabanda înlocuirilor de antrenori a început, ca de obicei, extrem de repede la echipele din SuperLigă. De obicei rezultatele sunt cele care duc la înlocuirea tehnicienilor. Există, însă, un caz de revoltă al jucătorilor care cer înlocuirea antrenorului.

Antrenorul unei echipe de tradiție amenință că face revoluție în vestiar

De când a revenit în SuperLigă UTA Arad și-a prepus mereu să se califice în play-off-ul campionatului. Lipsurile financiare, dar și valoarea jucătorilor au făcut ca acest deziderat să se amâne de la un sezon al altul.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni s-a vorbit de o infuzie puternică de capital, iar transferul lui Claudiu Keșeru alimenta și mai mult așteptările suporterilor. Chiar și numirea antrenorului Ilie Poenaru, care făcuse minuni la Academica Clinceni, era văzută ca un pas spre o nouă etapă în viața ”Bătrânei doamne”.

Începutul sezonului în curs nu a ieșit din tiparele precedentelor, dar, aparent, la Arad era liniște și un cadru propice dezvoltării unui proiect de durată, la capătul căruia urmau să vină și performanțele.

ADVERTISEMENT

Însă, după meciul pierdut de arădeni 0-1 în Giulești, au apărut în presă informații conform cărora antrenorul a pierdut vestiarul, iar jucătorii nu doar că îl contestă, dar ar fi inițiat demersuri către conducerea clubului ca acesta să fie schimbat.

”Cu duplicitatea asta n-are nicio șansă! Una ne spune la ședințe și la antrenamente și alta se întâmplă înaintea meciurilor. Și-a pus în cap vestiarul și asta n-o să-l ajute cu nimic”, este mesajul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Replica lui Ilie Poenaru a fost una de forță: ”Clar că va fi pentru că nu lăsăm lucrurile așa și sigur vom face orice să aflăm cine a declarat aceste lucruri și clar vom lua măsuri, până la excluderea lui”, a spus Poenaru, pentru sport.ro.

Ilie Poenaru neagă că ar fi în conflict cu Desley Ubbink și Idriz Batha

Despre olandezul Desley Ubbink și albanezul Idriz Batha s-a scris că ar fi în conflict cu Ilie Poenaru și că între ei ar fi avut loc discuții aprinse care au degenerat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la UTA neagă neînțelegerile și spune că nemulțumirile în rândul jucătorilor sunt normale într-o echipă care își dorește performanță.

”Nu am avut nicio discuție în contradictoriu cu nimeni, mai ales cu jucătorii care ei au înțeles că pot avea dialog cu mine bazat pe respect și argumente, dar ei au înțeles că eu decid tot și că trebuie să accepte orice decizie pentru că sunt jucători profesioniști și au un contract și un regulament care trebuie respectat.

La orice club se întâmplă să ai jucători nemulțumiți, asta e clar că unii sunt supărați că nu joacă sau că joacă mai puțin dar nu au creat probleme nu au făcut atmosferă ei trebuie să se supună și să muncească la fiecare antrenament să-mi demonstreze că merită să joace”, a mai spus Poenaru, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT