Sport

Claudiu Keșeru și-a luat adio de la Ludogorets, după ce Gigi Becali a anunțat în Fanatik transferul la FCSB

Atacantul de 34 de ani și-a reziliat contractul cu Ludogorets și va semna cu FCSB. „ Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat”, le-a transmis acesta bulgarilor.
27.08.2021 | 18:54
Claudiu Keseru sia luat adio de la Ludogorets dupa ce Gigi Becali a anuntat in Fanatik transferul la FCSB
Keșeru s-a despărțit de Ludogorets și e gata să semneze cu FCSB. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, vineri, 27 august, mult-așteptata revenire a lui Claudiu Keșeru la FCSB este, practic, iminentă. După confirmarea oferită de patronul Gigi Becali, a venit rândul atacantului să facă un pas important.

Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat. Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, a transmis acesta la despărțirea de Ludogorets, pentru care a evoluat timp de șase sezoane și a marcat nu mai puțin de 109 goluri.

ADVERTISEMENT

În ciuda bilanțului demn de invidiat, veteranul de 34 de ani s-a trezit, pe fondul unor neînțelegeri apărute chiar în debutul actualei stagiuni, „exilat” la echipa a doua și, cum un necaz nu vine niciodată singur, a ieșit din atenția selecționerului Mirel Rădoi.

Mesajul lui Claudiu Keșeru, după despărțirea de Ludogorets

După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui PFC Ludogorets 1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat.

ADVERTISEMENT

Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani și, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets și să le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

ADVERTISEMENT

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, este mesajul publicat de Claudiu Keșeru pe pagina oficială de Facebook.

Fanii campioanei Bulgariei și-au ieșit din minți: „Cine e vinovat?”

Nici reacția echipei pentru care atacantul evolua încă din august 2015 nu s-a lăsat prea mult așteptată. „Ludogoreţ şi legendarul atacant Keşeru au ajuns la înţelegere pentru rezilierea contractului. Keşeru, care este pe primul loc la goluri marcate în istoria clubului, îşi va continua cariera la altă echipă.

ADVERTISEMENT

keşeru lasă o moştenire de durată prin performanţa sa de la Ludogoreţ. Este campion de 6 ori al Bulgariei, a participatîn faza grupelor Ligii Campionilor cu Ludogoreţ, precum şi de patru ori în faza grupelor Europa League.

Atacantul se numără printre jucătorii cu cele mai mari contribuţii la succesele lui Ludogoreţ, numele să se află alături de legende precum Marcelinho, Cosmin Moţi, Svetoslav Dyakov şi Vlado Stoyanov”, a anunțat Ludogorets, spre dezamăgirea fanilor, care încearcă să afle motivele acestei decizii.

Una dintre legendele lui Ludogoreţ pleacă. O să ne fie tare dor de el. Mulţumesc, Keşeru! Mult noroc”, „Păcat, mai târziu vor afla ce greşeală au făcut”, „De ce Keşeru, de ce?” sau „Cine este vinovat de plecarea lui Keşeru? Cine, cine?”, sunt doar câteva dintre comentariile din mediul online.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT