Sport

Claudiu Niculescu, atac la CSA Steaua înaintea meciului direct din Liga 2 Casa Pariurilor: ”O competiție denaturată”

CSA Steaua – Poli Iași este meciul cap de afiș al etapei a 5-a din al doilea eșalon. Antrenorul moldovenilor este nemulțumit de modul în care este organizată Liga 2 Casa Pariurilor și îi atacă pe roș-albaștri.
02.09.2022 | 09:35
Claudiu Niculescu atac la CSA Steaua inaintea meciului direct din Liga 2 Casa Pariurilor O competitie denaturata
Claudiu Niculescu nu agreează modul de organizare a campionatului din eșalonul secund și îi consideră vinovați de haosul creat și pe cei de la CSA Steaua. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci al etapei a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor se joacă în Ghencea între CSA Steaua și Poli Iași. Gazdele nu au drept de promovare în primul eșalon, iar antrenorul moldovenilor contestă modul de organizare a competiției.

Claudiu Niculescu îi arată cu degetul pe conducătorii CSA Steaua, una dintre echipele care au interzis la promovare

Înaintea duelului cu CSA Steaua, din Ghencea, Poli Iași este a treia în clasamentul Ligii 2 Casa Pariurilor, la egalitate de puncte (10) cu liderul Șelimbăr și Unirea Slobozia, echipa de pe locul 2, cele trei fiind departajate doar de golaveraj.

ADVERTISEMENT

Ceva mai jos în clasament, pe 7, se situează echipa lui Daniel Oprița, cu 7 puncte. Meciul dintre CSA Steaua și Poli Iași este cel mai atractiv joc al etapei a 5-a prin prisma istoricului duelurilor de altă dată.

Situația clubului Armatei, care nu are drept de promovare în SuperLigă, îl deranjează pe fostul golgheter al României, acum antrenor la Poli Iași. Claudiu Niculescu dă vina pe roș-albaștri pentru haosul organizatoric din eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

”Cinci echipe nu au drept de promovare. Dacă se califică toate în play-off, cum se va promova din play-out, unde sunt două serii? Nimeni nu știe!

Apoi, nici să le trimiți pe cele care au obținut calificarea în play-off să joace în play-out nu e normal, pentru că ar putea retrograda. E o competiție denaturată!”, a comentat Niculescu.

ADVERTISEMENT

Nu este afectat de primirea de care va avea parte în Ghencea

Claudiu Niculescu a fost de-a lungul carierei sportive unul dintre ”dușmanii declarați” ai roș-albaștrilor, indiferent că echipele împotriva cărora a înscris se numeau Steaua, sau FCSB.

Tehnicianul moldovenilor știe că nu va fi bine primit în Ghencea, dar nu face un caz din acest lucru. A decis să se concentreze pe jocul echipei sale și speră să se întoarcă la Iași cu toate cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

”Nu voi băga în seamă cum voi fi primit, mă voi concentra la echipa mea”, a spus scurt Claudiu Niculescu.

Înaintea duelului cu CSA Steaua, echipa din Moldova a anunțat un nou transfer. Este vorba despre un mijlocaș argentinian de 26 de ani, Nicolas Del Priore.

Meciul CSA Steaua – Poli Iași, din cadrul etapei a 5-a a Ligii 2 Casa Pariurilor se joacă vineri, 2 septembrie, de la ora 16:30.

ADVERTISEMENT