Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Clauza de reziliere din contractul lui Cristiano Bergodi cu Rapid. Unul dintre acționari vrea să îl demită după umilința cu CFR Cluj

Rapid i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi. Cel puțin pentru moment, pentru că unul dintre acționarii giuleșteni e sătul de rezultatele italianului. Ce clauză de reziliere are
07.04.2024 | 01:07
Clauza de reziliere din contractul lui Cristiano Bergodi cu Rapid Unul dintre actionari vrea sa il demita dupa umilinta cu CFR Cluj
Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi după Rapid - CFR Cluj 1-4. Unul dintre acționari l-ar vrea demis! Ce au discutat Șucu și Angelescu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Viitorul lui Cristiano Rapid e incert. Rapid e singura echipă din play-off cu zero puncte după primele trei etape, iar fanii i-au cerut demisia italianului. Echipa sa a pierdut în Giulești, scor 1-4, cu CFR Cluj.

Viitorul lui Cristiano Bergodi la Rapid e incert. Ce au discutat Șucu și Angelescu despre plecarea italianului

FANATIK a aflat în exclusivitate ce decizie au luat șefii Rapidului în privința lui Cristiano Bergodi. Momentan, conducerea alb-vișinie nu are de gând să se despartă de tehnicianul italian. Totuși, din informațiile obținute de site-ul nostru, Victor Angelescu, l-ar vrea plecat pe antrenorul în vârstă de 59 de ani.

ADVERTISEMENT

„Șanse mici ca Bergodi să fie dat afară în seara aceata. Că e 51%, că e 90%, proporția e mare. Din informațiile FANATIK și din ce am discutat cu acționarii foarte repede, fără declarații oficiale, pe surse, Bergodi va rămâne antrenorul Rapidului și pentru partida cu Sepsi”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

În ciuda rezultatelor proaste din play-off, Cristiano Bergodi nu este un antrenor ieftin de demis. Tehnicianul italian mai are contract până la anul cu giuleștenii și, după cum a dezvăluit Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, are și o clauză de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Așadar sunt șanse mari ca Bergodi să stea pe bancă și la meciul cu Sepsi. Rapid va juca din nou acasă împotriva covăsnenilor, într-un duel programat luni, 15 aprilie, de la ora 20:30.

Corsicanu: „E de bun simț ca după o asemenea umilință ridică mâinile și să își continue drumul”

Nici galeria nu pare să îl mai dorească pe Cristiano Bergodi, care e antrenor la Rapid de la începutul sezonului 2023-2024. De numele său se leagă ultimul trofeu câștigat de giuleșteni, Supercupa României, în 2007.

ADVERTISEMENT

 „Patronul decide dacă trebuie să plece Bergodi. Nu vreau să influențez. S-a scandat demisia, într-adevăr. Îl respect pe Cristiano, dar e de bun simț ca după o asemenea umilință ridică mâinile și să își continue drumul. Să rămână doar cu sufletul alături de Rapid. Nimeni nu îi sare la gât, eu zic ce cred că ar trebui să facă.

Uitați și acum cu Adi Mutu după meciul cu Corvinul. E chestiune de bun simț, așa ar fi normal să facă și domnul Bergodi. Nu îi cer eu demisia, zic cum ar fi moral. Când ajungi să fii umilit, trebuie să se gândească la o variantă de genul ăsta”, a spus Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, după Rapid – CFR Cluj 1-4: „Prea mulți băieți buni în club”

Dan Șucu a fost din nou extrem de dezamăgit de prestația echipei sale. Acționarul majoritar al Rapidului le-a transmis un mesaj scurt, dar ferm angajaților săi la ieșirea de la stadion.

„Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru!”, a fost mesajul lui Dan Șucu la finalul partidei Rapid – CFR Cluj 1-4.

ADVERTISEMENT