Life

Cleopatra Stratan a trecut la următorul nivel. Cu ce premieră și-a surprins fanii

13.04.2021 | 17:48
Cleopatra Stratan a trecut la urmatorul nivel Cu ce premiera sia surprins fanii
ADVERTISEMENT

Face ce face și își lasă muți de uimire miile de fani care îi urmăresc propriul canal de Youtube. Cântă de când era de-o șchioapă, că doar așchia nu sare departe de trunchi, iar acum a venit momentul să treacă la următorul nivel.

Da, ați auzit foarte bine. Cleopatra Stratan și-a bucurat admiratorii cu o nouă piesă, ale cărei versuri îi aparțin în totalitate și descriu un moment unic pentru orice îndrăgostit.

ADVERTISEMENT

Nici nu se putea altfel, având în vedere că îndrăgita artistă și iubitul său, Edward Sanda, se pregătesc deja să-și unească destinele. Cui i-a dedicat acest cântec? Vă spune chiar ea.

Cleopatra Stratan, surpriză de proporții pentru fani

«Vorba de tine» este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube!

ADVERTISEMENT

Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward, și filmată de Alex Ispas.

În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic, într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor care au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!”, a dezvăluit Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT

Judecând după comentariile din mediul online, piesa lansată cu puțin timp în urmă pe propriul canal de Youtube pare să fi ajuns deja la sufletele fanilor. „Foarte frumoasă. Succes în continuare, idolul meu. Te iubesc mult”, „Ești minunată. Te iubim” sau „Superb cântec. Ai dat lovitura!”, sunt doar câteva dintre reacțiile acestora.

Fiica lui Pavel Stratan s-a făcut remarcată în peisajul muzical românesc pe când avea doar trei anișori și lansa piesa “Ghiță”. A urmat o pauză îndelungată, ca în 2018 să-și reia cariera cu single-ul “Te las cu inima”, devenit hit în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Se pregătește de nuntă: „Anul ăsta vrem să ne căsătorim”

Chiar dacă are doar 18 ani, Cleopatra este gata să-și unească destinele cu iubitul său, Edward Sanda. Fără să stea pe gânduri, a spus un „Da!” răspicat chiar în timpul petrecerii de majorat, iar acum așteaptă fericitul eveniment.

Anul acesta vrem să ne căsătorim, dar nuntă în adevăratul sens al cuvântului, eveniment mare, încă nu. Facem cununia civilă și cea religioasă. Suntem împreună de un an și două, trei luni”, a dezvăluit cântărețul care în scurt timp îi va deveni partener de viață.

ADVERTISEMENT