Life

Cleopatra Stratan, luată prin surprindere de Edward Sanda. Ce a dezvăluit artista despre nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc, artista mărturisind cum a decurs cererea în căsătorie și nunta.
08.02.2022 | 23:13
Cleopatra Stratan luata prin surprindere de Edward Sanda Ce a dezvaluit artista despre nunta
ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost luată prin surprindere de partenerul de viață, chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Povestea lor de dragoste a decurs foarte frumos și au ajuns destul de repede în fața altarului.

Tânăra solistă din Republica Moldova nu se aștepta să îi fie cerută mâna la numai câteva luni de relație. Îndrăgita artistă nu va uita niciodată acel moment special și unic, care va fi mereu în inima și în sufletul său.

ADVERTISEMENT

Și nu doar cererea în căsătorie a fost una cu totul inedită, ci și un al moment prin care a trecut Cleopatra Stratan alături de partenerul de viață, Edward Sanda. Cei doi se iubesc foarte mult și nu-și imaginează viața unul fără celălalt.

Cleopatra Stratan, detalii despre nunta cu Edward Sanda: ”A fost cel mai frumos cadou”

Cântăreața în vârstă de 19 ani susține că cererea în căsătorie a fost cel mai frumos moment pentru că nu se aștepta nicio secundă. Un alt moment special este buchetul de 100 de fire primit de la soțul ei.

ADVERTISEMENT

„M-a surprins că a făcut pasul ăsta chiar de ziua mea. Și sincer a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum.

M-a luat cu altceva, mi-a luat 100 de trandafiri”, a povestit Cleopatra Stratan într-o emisiune TV, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Legat de alegerea inelului de logodnă, artistul a dezvăluit că i-a fost extrem de greu să decidă, de aceea a ținut cont de sfaturile primite de la mama sa.

„Mama a știut, a și mers cu mine să alegem inelul, a durat ceva până l-am găsit, am fost pretențios un pic și nici nu am avut măsura de pe deget.

ADVERTISEMENT

Ea în perioada aia stătea la Chișinău, eu în București. Nu aveam niciun model și l-am luat așa, după ochi”, a completat cântărețul, mai arată sursa menționată mai sus.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, meniți să fie împreună

Vedeta a simțit încă din prima secundă că Edward Sanda este bărbatul lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Artista a vrut mereu să aibă un singur bărbat și visul i s-a îndeplinit.

În toată această perioadă Cleopatra Stratan a simțit mereu că artistul îi este sortit și că este menit să fie împreună. Iubirea și respectul sunt calitățile pe care le-a găsit cântăreața la soțul ei.

ADVERTISEMENT