Life

Cleopatra Stratan, detalii despre planurile de viitor. De ce nu s-a înscris la facultate

Cleopatra Stratan a terminat liceul în vara lui 2021. Examenul de bacalaureat a fost susținut în Republica Moldova, la scurt timp fanii fiind curioși să afle ce are de gând să facă mai departe.
23.11.2021 | 19:49
Cleopatra Stratan detalii despre planurile de viitor De ce nu sa inscris la facultate
Cleopatra Stratan, adevărul despre studii. Ce părere are artista despre facultate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista de 19 ani nu s-a înscris la nicio facultate. În plus, tânăra artistă consideră că studiile universitare sunt o pierdere de timp pentru ea în momentul de față.

Cântăreața de peste Prut a vorbit despre planurile de viitor, la scurt timp după ce a devenit soția lui Edward Sanda. Cei doi artiști s-au căsătorit în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan nu crede că o facultate îi va asigura viitorul, lucru pe care-l gândește și partenerul ei de viață, care a renunțat la Agronomie la scurt timp după înscriere.

Cleopatra Stratan, adevărul despre studii. Ce părere are artista despre facultate

„Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare.

ADVERTISEMENT

Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram.

Artista în vârstă de 19 ani nu are planuri de viitor în acest sens și nici partenerul ei de viață, Edward Sanda. Cei doi cântăreți consideră că facultate nu-i ajută prea mult în domeniul în care activează.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de viitor. La ce se gândesc

Cleopatra Stratan și proaspătul ei soț se concentrează pe cariera în industria muzicală și nu le este deloc rușine că nu au mai mult de studiile liceale.

Mai mult decât atât, Edward Sanda a precizat că momentan înclină spre deschiderea unei afaceri decât să se înscrie la o facultate, dar pentru asta nu a dorit să ofere prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare.

Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot.

Vrem să ne deschidem și o afacere. (…) Nu spun mai mult, o să vedeți la momentul respectiv”, a precizat artistul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT