Sport

Clipe de coșmar! O gimnastă din România, medaliată la Mondial, a fost victima unui atac cu arma: „Ne-am trezit sub gloanțe”

O gimnastă din România, medaliată cu argint la Mondialele de Gimnastică Aerobică din iulie, a fost ținta unui atac cu arma inițiat de un individ îndrăgostit de ea.
27.10.2022 | 21:00
Clipe de cosmar O gimnasta din Romania medaliata la Mondial a fost victima unui atac cu arma Neam trezit sub gloante
Casa în care se afla o gimnastă alături de familia sa a fost atacată cu arma de un individ. Sursă foto: Monitorul de Făgăraș
ADVERTISEMENT

Mirela Frâncu, gimnastă română medaliată cu argint la Mondialele de Gimnastică Aerobică din iulie, a trăit clipe de groază în momentul în care un individ obsedat de ea a tras cu arma în casa în care se afla alături de familia sa.

Clipe de coșmar pentru o gimnastă din România: „A luat carabina și a tras în geamuri”

În vârstă de 18 ani, Mirela Frâncu alături de familia sa a trecut prin clipe de coșmar la finalul lunii septembrie. Un tânăr obsedat de sportiva de Comăna de Sus a tras cu arma în geamurile casei în zorii zilei de 24 septembrie.

ADVERTISEMENT

La mai bine de o lună de la incident, mama tinerei sportive a reconfigurat întâmplarea, oferind detalii șocante. Am trecut prin momente cumplite. Nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 05:00, pe 24 septembrie. 

Dormeam la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela, care în pat”, a declarat mama Mirelei Frâncu, conform Monitorul de Făgăraș.

ADVERTISEMENT

„Dacă eram în picioare ne secera. Ne omora”

Mama tinerei gimnaste a continuat să ruleze firul evenimentelor. „Noroc că eram în pat. Dacă eram în picioare ne secera. Ne omora. Avem geamurile cu 3 sticle și au oprit gloanțele, că altfel ajungeau. Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță.

El și fetița mea au vorbit puțin timp, dar fetița mea i-a spus că nu pot fi prieteni din cauza comportamentului lui neadecvat. Dar n-a renunțat. L-a blocat peste tot.

ADVERTISEMENT

În acea noapte, după ce a venit din club, a luat carabina pe care o are și a venit la casa noastră și a tras în geamuri. A zis că a vrut să o intimideze pe Mirela”, a mai spus mama gimnastei.

Individul a fost reținut pentru 30 de zile din momentul incidentului

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile de la momentul incidentului, însă în continuare familia tinerei încearcă să își facă dreptate. Individul ar fi recurs la un astfel de gest pentru că nu dorește să pună punct relației cu Mirela Frâncu, deși sportiva l-a refuzat.

ADVERTISEMENT

„Am sunat la 112 și am cerut ajutor. Polițiștii au cercetat cazul și l-au arestat. Au adunat gloanțele de prin casă. Și acum am găsit bucăți din acele gloanțe într-un dulap”, a încheiat mama Mirelei Frâncu.

ADVERTISEMENT
Tags: