Sport

Meci de coșmar în Argentina! Suporterii au tras focuri de armă, iar 7 persoane au fost rănite! Imagini terifiante. Video

Teroare la un meci de fotbal din Argentina: scenele halucinante au făcut înconjurul lumii, după ce fanii au tras focuri de armă, iar șapte oameni au fost răniți.
14.07.2022 | 19:10
Meci de cosmar in Argentina Suporterii au tras focuri de arma iar 7 persoane au fost ranite Imagini terifiante Video
7 suporteri împușcați pe un stadion de fotbal din Argentina
ADVERTISEMENT

Stadioanele din America de Sud sunt arhicunoscute pentru atmosfera specială creată la meciuri, însă, din când în când, se întâmplă și fapte șocante, care lasă lumea cu gura căscată.

Scene desprinse din filme în Argentina! Fanii au început să tragă cu arma pe stadion

Club Lujan – Leandro N. Alem este meciul care va rămâne în istoria neagră a fotbalului argentinian. Partida din etapa a 4-a din Primera C a fost oprită în minutul 14, când au fost lansate artificii de mari dimenisiuni lângă banca oaspeților.

ADVERTISEMENT

Acest moment a declanșat un conflict în tribune între cele două tabere, iar arbitrul a fost nevoit să oprească definitiv partida.

În același timp, s-a declanșat haosul pe străzile din preajma Stadionului Municial din Lujan. Conform jurnaliștilor de la  TN, citați de cotidianul Marca, s-au auzit mai multe focuri de armă, iar șapte fani au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a dezvăluit cine sunt vinovații pentru atacul armat

Conform presei internaționale, focurile de armă au fost trase dintr-o dubă albă în care se aflau fanii lui Leandro N. Alem.

Aceștia s-au răzbunat pentru faptul că înainte de meci au fost atacați cu bâte și pietre și alergați de către ultrașii gazdelor.

ADVERTISEMENT

Poliția a fost nevoită să intervină de urgență pentru a evita un adevărat măcel, iar suspecții au fost arestați și restul mulțumii dispersat.

Poliția anunță că un fan se află în stare foarte gravă

Poliția din Lujan a precizat că un suporter e pe moarte: „Una dintre victime se află în stare critică”, în timp ce Ruben Gimenez, șeful Secției 1, s-a ales cu o tăietură la ureche.

ADVERTISEMENT

Autoritățile guvernamentele au demarat o anchetă în urma acestor incidente extrem de grave. Evenimentele din Argentina vin la doar câteva luni după ce, în Mexic, un alt meci a fost oprit în minutul 61. Atunci, suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie, iar 22 de fani au fost răniți, dintre care doi grav.

ADVERTISEMENT
Tags: