Sport

Clipe de groază la Arad! Rareș Pop, scos cu ambulanța de pe teren! Anunțul clubului UTA despre starea de sănătate a jucătorului. Update

În minutul 72 al confruntării dintre UTA și Hermannstadt, Rareș Pop, puștiul minune al arădenilor, s-a accidentat și a fost scos cu ambulanța de pe teren.
03.05.2023 | 13:14
Clipe de groaza la Arad Rares Pop scos cu ambulanta de pe teren Anuntul clubului UTA despre starea de sanatate a jucatorului Update
Clipe de groază la Arad! Rareș Pop, scos cu ambulanța de pe teren! Reacția lui Mircea Rednic: „Bine că și-a revenit!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-05-2023
10:17

Starea de sănătate a lui Rareș Pop este bună

Clubul UTA Arad a anunțat că starea de sănătate a jucătorului Rareș Pop, care a leșinat pe teren în minutul 72, este una bună.

”Rareș Pop se simte mai bine și vă mulțumește pentru tot suportul și toată susținerea voastră!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a grupării arădene.

 

02-05-2023
21:14

Mircea Rednic susține că Rareș Pop a fost dus la spital

Mircea Rednic a vorbit la conferința de presă despre situația lui Rareș Pop, fotbalist care a leșinat pe teren în minutul 72. Antrenorul arădenilor a dezvăluit că tânărul jucător a fost dus la spital, dar că starea sa de sănătate este una bună.

„Rareș e OK, și-a revenit, am discutat cu el. Doctorul l-a luat și l-a dus la spital să mai facă ceva investigații. E un puști de 17 ani care aleargă foarte mult, e mereu prezent, are supercalități. Trebuie să avem grijă de el! A fost din cauza efortului, a alergat foarte mult. Bine că și-a revenit”, a declarat Mircea Rednic, după UTA – Hermannstadt 1-0.

Faza accidentării a fost ciudată, pentru că nu a venit în urma unui fault al adversarilor, ci după o fază, în care puștiul arădenilor a luat o acțiune pe cont propriu, s-a debarasat de doi jucători și a șutat periculos spre poartă, mingea trecând puțin pe lângă bara din dreapta buturilor apărate de Karlo Letica.

Clipe de groază la Arad! Rareș Pop, scos cu ambulanța de pe teren

După faza frumoasă reușită în minutul 72 a duelului dintre UTA și Hermannstadt, Rareș Pop s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de intervenția ambulanței pentru a fi scos de pe teren, colegii săi, dar și câțiva jucători de la Hermannstadt au făcut un paravan pentru a-l proteja.

ADVERTISEMENT

Tot stadionul a început să-i scandeze numele, în timp ce jucătorul se afla pe teren și primea îngrijiri pe gazon din partea medicilor, după care a fost urcat pe targă, pentru a fi transportat direct la spital.

În cele din urmă, puștiul nu a mai ajuns la spital, acesta suferind doar o cădere de calciu, revenindu-și în ambulanță. Fotbalistul nu s-a simțit bine nici la antrenamentele din zilele precedente meciului, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Rareș Pop a început titular meciul pentru UTA și a devenit deja o obișnuință pentru puști să fie inclus în echipa de bază a arădenilor, acesta având un prim sezon bun în SuperLiga 1.

VEZI VIDEO AICI

Rareș Pop, remarcat de Mihai Stoica

Mihai Stoica a vorbit recent despre Rareș Pop, pe care l-a remarcat pentru sezonul bun făcut, însă a spus că momentan FCSB nu este interesat de acesta, deși este un puști de mare perspectivă:

ADVERTISEMENT

Nu s-a pus problema. Nu s-a discutat. Vorbim despre de un stângaci, care joacă şi-n stanga, şi-n dreapta. El se descurca mai bine pe picior invers, în partea dreaptă, dar nici în stânga nu joacă rău. E de-o seamă cu Mazilu, 17 ani. Amândoi stângaci. Amândoi cu calităţi fantastice. Sunt diferiţi ca stil.

Mie mi-a plăcut Rareş Pop de când l-am văzut, dar nu cred că se pune problema. Probabil se cere o sumă mare pe el şi noi nu cautăm atacant lateral”.

ADVERTISEMENT

„E foarte greu la 17 ani să faci pronosticuri. Poate Mazilu, pentru că fizicul îl recomandă, dar nu se ştie niciodată. Rareş Pop e mai spre Moruţan ca profil. Aşa îl văd. Cu toate că Moruţan juca mai mult inter. Acum văd că joacă atacant lateral”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

  • 17 ani are Rareș Pop
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Rareș Pop, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT