Sport

Hermannstadt – FC Argeş 2-1, în etapa 5 din play-out SuperLiga. Victorie importantă pentru sibieni. Piteștenii și mai aproape de retrogradare. Video

Vezi aici în format LIVE stream FC Hermannstadt - FC Argeş. Meciul se joacă sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15:00, în etapa 5 din play-out SuperLiga.
22.04.2023 | 16:57
Hermannstadt  FC Arges 21 in etapa 5 din playout SuperLiga Victorie importanta pentru sibieni Pitestenii si mai aproape de retrogradare Video
FC Hermannstadt - FC Argeş LIVE stream ora 15:00 în etapa 5 din play-out SuperLiga. Încă o finală pentru piteşteni. Silviu Balaure va juca în atacul de trei al Sibiului. Foto: FC Hermannstadt Facebook
ADVERTISEMENT
22-04-2023
13:42

FC Hermannstadt - FC Argeș 2-1 (Limaj 11, Parashiv 39, Koubemba 61)

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului. 

Min.90: Final de meci la Sibiu și FC Argeș rămâne pe loc direct retrogradabil, în timp ce ardelenii urcă în clasament.

Min.61: GOOOOL, FC Argeș! 2-1. Koubemba marchează la o fază care nu anunța nimic și aruncă în aer finalul de meci.

Min.46: S-a reluat partida dintre Hermannstadt și FC Argeș.

Min.45: Pauză la Sibiu

Min.39: GOOOOL, Hermannstadt! 2-0. Golgheterul Parashiv reușește al treilea gol din play-out.

Min.11: GOOOOL, Hermannstadt! 1-0. Vesel Limaj înscrie cu un șut cu piciorul drept. 

Min.1: A început meciul de la Sibiu.

Meciul FC Hermannstadt – FC Argeş are loc sâmbătă, 22 aprilie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul SuperLigii. Sibienii, cu o victorie, ar putea spera să se bată până la final pentru unul  dintre primele două locuri din play-out. Pentru piteşteni fiecare meci este ca o finală, după ce runda precedentă au pus capăt unei serii incredibile fără victorie de 18 etape.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – FC Argeş

Întâlnirea FC Hermannstadt – FC Argeş se dispută sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15:00, pe noul şi modernul Stadion Municipal din Sibiu, în etapa 5 din play-out SuperLiga. Pentru gazde o victorie ar însemna practic intrarea în cursa pentru primele două locuri din play-out. Oaspeţii sunt la un punct de ultimul loc  de baraj de supravieţuire, dar faptul că au reuşit prima victorie după atâtea luni de secetă le-a ridicat moralul.

ADVERTISEMENT

Deşi partida se îndreaptă mai mult spre un joc de uzură, cu mult angajament de ambele părţi şi mai puţin pe calităţile tehnice ale jucătorilor oficialii sibieni speră să aibă totuşi un stadion cel puţin pe jumătate plin, pentru că de când s-a inaugurat noua arenă au venuit de regulă destul de mulţi spectatori.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – FC Argeş

Partida FC Hermannstadt – FC Argeş se joacă sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15:00, pe stadionul Municipal din oraşul de pe Cibin, în etapa a 5-a din play-out-ul SuperLigii şi va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrânf pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Şi vremea, după mai mult zile noroase şi cu ploaie, s-a decis să ţină cu fotbalul, sâmbătă, 22 aprilie, fiind o zi însorită, cu pericol foarte scăzut de precipitaţii. Maxima zilei, chiar la ora jocului, va fi de 17 grade, o vreme excelentă pentru un spectacol sportiv în aer liber. Arbitrează această partidă Marian Barbu din Făgăraş.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – FC Argeş

Antrenorul gazdelor, fostul rapidist Marius Măldărăşanu, are doar două probleme la acest joc, dar destul de importante, pentru că este vorba de jucători de bază. În apărare va lipsi fundaşul central Antoche iar în atac Gabi Iancu mai are de ispăşit din suspendare. Sibiul va juca foarte ofensiv, cu treu atacanţi, semn că vrea să câştige meciul.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a rămas de neîndurat în privinţa vedetei echipei piteştene, atscantul camerunez Garita şi acesta este în continuare exclus din lot, cum tot în continuare nu mai prind lista portarul Straton, veteranul Marius Constantin, Celestine, Donisa şi Vianna, iar Bassong şi Zebic sunt incerţi.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – FC Argeş

Pentru casele de pariuri faptul că FC Argeş a regăsit drumul victoriei nu pare a impresiona în mod deosebit. Prin urmare favorita la obţinerea celor trei puncte este echipa sibiană, la cota de 1,85. Dacă Argeşul ar curge din nou năvalnic atunci ar avea o cotă de 4,75. Şansă dublă X2 are cotă 2,20 iar la capitolul goluri unul marcat de gazde ajunge la 1,25 iar o reuşită a oaspeţilor la cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt nu a pierdut nici un meci cu echipa piteşteană pe teren propriu şi nici în deplasare! În acest sezon a fost 1-1 la Sibiu şi 1-0 pentru echipa lui Măldă la Piteşti, iar în precendtele partide jucate pe teren propriu sibienii au obţinut victorii pe linie, una dintre ele, în 2020,  cu scorul de 4-1.

ADVERTISEMENT