News

Clipe de groază la Mamaia! Trei terase au ars ca o torță chiar sub ochii turiștilor panicați

Clipe de groază la Mamaia acolo unde a izbucnit un incendiu puternic
04.09.2021 | 09:39
Clipe de groaza la Mamaia Trei terase au ars ca o torta chiar sub ochii turistilor panicati
ADVERTISEMENT

Flăcările și-au făcut apariția prima oară la o terasă din stațiunea Mamaia. Din nefericire, vântul puternic a făcut ca focul să se extindă cu repeziciune și la alte două localuri din apropiere.

La fața locului au fost chemați nu mai puțin de 50 de pompieri. Cu toate acestea, cele trei terase au fost distruse de flăcări. Mai mult decât atât, proprietarul a suferit un atac de panică.

ADVERTISEMENT

Clipe de groază în Mamaia!

De remarcat că terasa care a ars ca o torță se afla în zona Cazinoului.

Interesant este că în momentul în care a izbucnit incendiul, în local erau atât angajați, cât și turiști.

Toată lumea a încercat să ajute pe cât posibil. Astfel, pentru că focul se extindea cu rapiditate, turiștii n-au ezitat o clipă și au început să lucreze alături de pompieri.

ADVERTISEMENT

Aceștia au scos din local mesele și scaunele din lemn și au încercat să le ducă într-un loc ferit. Mai multe butelii au explodat din cauza incendiului.

Din păcate, intervenția pompierilor a fost îngreunată pentru că hidranții din apropiere nu aveau suficientă presiune la apă.

ADVERTISEMENT

“La fața locului am intervenit cu 6 autospeciale, o descarcerare, o autoscară, un echipaj de prim ajutor și o cisternă cu 10 tone de apă.

Cu un total de 50 de pompieri. Intervenția a fost dificilă, cele trei terase erau lipite una de cealaltă și din cauza densității mari materiale combustibile din interior”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lângă proprietarul teraselor care a avut nevoie de intervenție medicală și un alt om a solicitat ajutorul doctorilor.

Acesta s-a înțepat într-un cui și a fost dus la spital de un echipaj SMURD. Se pare că incendiul ar fi pornit din bucătăria unuia dintre localuri

ADVERTISEMENT
Tags: