Fotbal international

Clipe de groază pentru Di Maria și Marquinhos. Au fost jefuiți în timpul meciului! ”Părinții lui au fost sechestrați”

15.03.2021 | 09:01
Clipe de groaza pentru Di Maria si Marquinhos Au fost jefuiti in timpul meciului Parintii lui au fost sechestrati
ADVERTISEMENT

Doi dintre fotbaliștii lui PSG, Di Maria și Marquinos, au trecut prin clipe terifiante. Casele celor doi au fost jefuite în timpul meciului pierdut de parizieni cu Nantes. Di Maria a fost scos de pe teren și dus de polițiști la propria locuință.

Familiile fotbaliștilor se aflau în case în momentul atacurilor. Presa din Hexagon anunță că părinții lui Marquinos au fost sechestrați dar, din fericire nimeni nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Vestea a căzut ca un trăsnet chiar în timpul disputării partidei PSG – Nantes (1-2), de duminică. Autoritățile l-au anunțat pe directorul sportiv al parizienilor de cele întâmplate, iar presa din Franța a dat primele detalii chiar în pauza meciului.

Leonardo a cerut schimbarea lui Di Maria

Ceea ce părea o glumă proastă s-a adeverit, iar directorul sportiv al parizienilor i-a transmis antrenorului Mauricio Pochettino să-l scoată din teren pe Di Maria (min. 62) pentru ca fotbalistul să ajungă cât mai repede acasă, la familie.

ADVERTISEMENT

Le Parisien notează că soția fotbalistului și copiii acestora erau în casă în momentul jafului, dar nu au auzit cele întâmplate. Tâlharii au furat un seif din casa fotbalistului și s-au făcut nevăzuți.

La conferința de presă de după meci, Pochettino a confirmat și el clipele de groază prin care au trecut familiile celor doi fotbaliști.

ADVERTISEMENT

”Sunt situații extra-sportive care sunt mai importante decât fotbalul. Știți deja despre ce e vorba. Trebuie să ținem cont de ceea ce s-a întâmplat. Nu e o scuză, dar ne-a scăzut energia. La finalul meciului, am vorbit cu jucătorii despre cu totul altceva decât înfrângerea cu Nantes”, a declarat Pochettino, preluat de presa din Hexagon.

Părinții lui Marquinos au fost sechestrați

În același cartier, Neuilly-sur-Seine, locuiește și Marquinos. În timpul atacului, considerat de autorități de o violență extremă, părinții fotbalistului se aflau în casă și au fost sechestrați de atacatori.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost relatat de televiziunea RCM, iar polițiștii au confirmat ulterior că nimeni nu a fost rănit, dar la fața locului au fost trimise mai multe unități speciale și s-a declanșat o anchetă.

Fotbalistul a aflat abia la sfârșitul partidei cele întâmplate. A fost la rândul lui preluat de un echipaj de poliție și însoțit la domiciliu pentru a fi alături de părinți.

Fotbaliștii, printre țintele preferate ale tâlharilor

Di Maria nu e la prima pățanie de acest fel. În 2015, pe când juca la Manchester United, hoții au mai încercat o dată să-i jefuiască locuința. La fel ca și acum, și în Anglia în casă se aflau soția fotbalistului și copiii lor, dar o alarmă care s-a declanșat i-a pus pe fugă pe tâlhari.

Un alt episod similar s-a petrecut la sfârșitul lunii ianuarie, în Italia. Jucătorul lui Juventus,  Weston McKennie, a avut neplăcuta surpriză, când a ajuns acasă după un meci cu Spal, să constate că i-a fost spartă casă. Hoții au furat din casa fotbalistului haine, încălțăminte și alte bunuri.

La sfârșitul anului trecut, la interval de numai două zile, Thomas Partey, de la Atletico Madrid și Casemiro de la Real, au fost și ei călcați de hoți, iar lista jucătorilor care au căzut victime tâlharilor îi mai cuprinde pe Thiago Silva, Riyad Mahrez sau Frank Ribery.

ADVERTISEMENT