Life

Clipe de groază pentru Emily Burghelea. Vedeta și soțul ei au fost dați afară din camera de hotel

Vacanța din Dubai a lui Emily Burghelea s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cum a ajuns vedeta să fie dată afară din hotel
13.02.2024 | 16:01
Clipe de groaza pentru Emily Burghelea Vedeta si sotul ei au fost dati afara din camera de hotel
Emily Burghelea, dată afară din hotelul în care era cazată în Dubai. Sursa foto: Instagram, Pixabay
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a decis să profite de timpul liber și să se relaxeze într-o vacanță, departe de casă. Vedeta și-a luat întreaga familie și au plecat spre o destinație exclusivistă. Din păcate, pe ultima sută de metri, vacanța lui Emily s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Emily Burghelea și familia ei, vacanță de coșmar în Dubai

Emily Burghelea este una dintre cele mai sincere și asumate vedete de la noi. Publicul de acasă o știe de pe vremea când aceasta era concurentă la ”Bravo, ai stil!”. Emisiunea i-a deschis drumul spre succes, iar de atunci, comunitatea ei de fani a crescut pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

În prezent, Emily este foare activă în online, acolo unde le povestește urmăritorilor tot ceea ce face. Indiferent dacă este acasă sau în vacanță, influencera nu ratează niciun detaliu.

Aflată în Dubai, blondina a simțit nevoia să le povestească fanilor pățania ei. Deși și-a imaginat o vacanță liniștită, fără niciun fel de griji, se pare că Emily nu a fost deloc ferită de probleme.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ținut să împărtășească cu urmăritorii din online întâmplarea care i-a dat întreaga vacanță peste cap. Vedeta a ajuns să trăiască clipe de groază chiar pe ultima sută de metri a escapadei sale în Dubai.

Vedeta a fost nevoită să plece mult mai repede din hotel

Emily a povestit că a profitat din plin de ultima zi pe care urma să o petreacă în hotelul în care era cazată. Vedeta a simțit că are timp pentru toate, așa că, înainte de a elibera camera, a mers la hamam. Când s-a întors de la hamam, a început nebunia pentru ea și pentru familia ei.

ADVERTISEMENT

Dorind să intre în cameră pentru a face bagajele, Emily Burghelea a constatat cu stupoare că nu mai merge cartela. Vedeta s-a adresat personalului de la recepție care, din păcate, nu i-a dat cea mai bună veste. Deși ea știa că trebuie să elibereze camera la ora 18, se pare că trebuia să facă check out-ul la ora 13.

”Am venit eu relaxată, ca o zână am venit de la hamam și, când să punem cartela la lift, hop! Nu mai merge cartela. Sun la recepție: ‘Nu vă supărați, nu mai merge cartela. Este abia ora 1, noi trebuie să facem check-out-ul la 6’”, a început Emily povestea în online.

ADVERTISEMENT

Din cauză că a făcut schimb de camere, programul inițial nu s-a mai aplicat. Astfel, Emily s-a văzut nevoită să se conformeze și să înceapă să facă bagajele. Tot programul ei s-a dat peste cap, iar acela a fost momentul în care s-a instalat panica.

Influencera a renunțat la planurile ei inițiale de a adormi copiii și nici soțul ei nu s-a mai dus la sală. Aceasta a început să împacheteze totul la foc automat și a recunoscut că nu a mai trecut prin așa ceva în viața ei.

”N-am făcut bagaje atât de repede niciodată în viața mea, efectiv. Nu știu dacă înțelegeți, dar efectiv tremura carnea pe mine. Nu ai cum să faci bagaje la foc automat”, a continuat vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT