Life

Clipe de groază pentru Jador la Survivor All Stars. De ce se teme cel mai rău artistul: ”Mi-e frică”

Clipe de groază pentru Jador la Survivor All Stars. Ce a pățit artistul? Acesta a dezvăluit de ce îi este cel mai frică.
28.02.2024 | 23:04
Clipe de groaza pentru Jador la Survivor All Stars De ce se teme cel mai rau artistul Mie frica
Clipe de groază pentru Jador la Survivor All Stars. Sursă foto: captură Pro Tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clipe de groază pentru Jador la Survivor All Stars. Artistul a dezvăluit public de ce se teme. Deși mulți îl știau ca fiind puternic, se pare că sunt lucruri care îl pot speria destul de tare.

Clipe de groază pentru Jador la Survivor All Stars

Survivor All Stars continuă și astăzi, cu o nouă ediție. După ce ieri, Faimoșii au câștigat Jocul pentru Recompensă, iată că lucrurile au devenit ceva mai complicate, cel puțin pentru Jador.

ADVERTISEMENT

A fost o noaptea grea atât pentru Faimoși cât și pentru Războinici la Survivor All Stars. Din cauza valurilor foarte mari, ambele echipe au fost nevoite să doarmă în alte tabere, care se aflau mai departe de malul apei.

Nimic rău până aici. Lucrurile aveau să scape de sub control însă în momentul în care concurenții s-au trezit cu tarantule, șobolani, dar și broaște. Iar cu această ocazie, Jador a recunoscut public ce fobie are și de ce se teme.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a putut să se odihnească deloc. Iar Daniel Pavel a observat că la un moment dat, acesta a dispărut din peisaj. Jador a povestit însă că nu îi e frică de păianjeni. Când vine vorba de șerpi, iată că tensiunea crește.

De ce se teme artistul

Artistul a dezvăluit că a început să își imagineze șerpi, dar și alte vietăți pe tavan. Totodată, el spune că nu a mai văzut niciodată broaște care să sară atât de mult precum cele din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Domnu Dan, nu-mi e frică neapărat de păianjeni. Mie mi-e frică de șerpi și îmi imaginam un șarpe stând pe-acolo….toate vietățile din lume pe tavan. Broaște care sar doi metri, de pe podea pe tavan, n-am văzut în viața mea”, a mărturisit Jador, la Survivor All Stars

Și Robert Moscalu a avut cam aceeași părere. La rândul său, acesta a recunoscut că schimbarea din timpul nopții nu a fost una deloc plăcută și că nici el nu s-a odihnit cum ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

„Am avut o dimineață…Am crezut că vine Noe cu barca să ne ia. Apoi am pierdut jocul și ne-am trezit la păianjeni. Apoi ne-am dus mai încolo și am dat de o broască, o combinație între măgar și vacă”, a adăugat Robert Moscalu.

Menționăm faptul că deși Jador este încă la Survivor All Stars, pe sticlă, artistul a revenit deja în București. Chiar recent, acesta a fost surprins, liniștit, în trafic. De câteva zile însă, se știe că acesta a fost deja descalificat din show.

ADVERTISEMENT