Life

Clipe de groază pentru Oana Monea de la Insula Iubirii. Ce i s-a întâmplat ispitei, chiar în plină stradă

Oana Monea, una dintre ispitele de la Insula Iubirii, a trecut prin momente nefericite în plină stradă. Blondina a povestit ce a pățit și ce a făcut mai departe.
12.06.2022 | 20:00
Clipe de groaza pentru Oana Monea de la Insula Iubirii Ce i sa intamplat ispitei chiar in plina strada
Oana Monea de la Insula Iubirii, momente cumplite în plină stradă. Ce a pățit ispita. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe de groază, în timp ce se deplasa cu mașina personală. Femeia în vârstă de 33 de ani, care este de meserie antreprenor, a relatat întreaga întâmplare pe o rețea de socializare.

Oana Monea de la Insula Iubirii, momente cumplite în plină stradă. Ce a pățit ispita

Oana Monea de la Insula Iubirii a găsit o pisică inconștientă în plină stradă și nu a stat cu mâinile în sân. Frumoasa blondină a luat animalul accidentat și l-a dus de urgență la o clinică veterinară pentru a-i fi salvată viața.

ADVERTISEMENT

Cu vocea gâtuită de emoții și aproape să plângă, vedeta de la Antena 1 a spus că nu poate înțelege de ce unii oameni nu au milă pentru animalele care ajung inevitabil în fața mașinilor. Ispita s-a rugat ca pisica lovită să supraviețuiască.

„Nici nu știu ce să vă zic despre ce s-a întâmplat mai devreme. Eram prin oraș și în fața mea cineva a lovit o pisică, a lăsat-o inconștientă în mijlocul drumului, plină de sânge. Am pus-o într-un prosop și am fugit de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Mi s-a zis că are hemoragie internă și organele deplasate. I-am făcut o radiografie, iar acum intră în operație. Îmi pun tot mai mult întrebarea: «Oare între ce fel de oameni trăim?».

Oare cum este posibil să pleci pur și simplu, să faci o astfel de faptă și să pleci ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Sper să fie cu succes operația. Mi s-a zis că este posibil să moară din moment în moment.

ADVERTISEMENT

Este posibil să nu reziste la operație sau să nu reziste după operație. Să sperăm că nu este în zadar tot acest efort’’, a povestit ispita de la Insula Iubirii pe contul de Instagram.

Ulterior, Oana Monea a postat o filmare din clinica veterinară unde a dus pisica. De asemenea, vedeta de la Antena 1 le-a arătat oamenilor și un clip în care doctorii încearcă să-i salveze viața.

ADVERTISEMENT