Fotbal intern

Clipe de groază pentru un atacant dorit de FCSB! Soția a fost răpită și sechestrată

10.05.2021 | 13:46
Clipe de groaza pentru un atacant dorit de FCSB Sotia a fost rapita si sechestrata
ADVERTISEMENT

Atacantul israelian Eran Zahavi, legitimat la PSV Eindhoven, în prima ligă olandeză, a fost martorul unor scene șocante petrecute chiar în ziua meciului câștigat de echipa sa cu 2-0 împotriva celor de la Willem.

Mai mulți indivizi au pătruns în locuința familiei, i-au atacat soția și au sechestrat-o pentru a găsi banii și obiectele de valoare. Ulterior, văzând că femeia era în stare de șoc și nu le putea da indicații corecte, au „apelat” la fotbalistul aflat cu ani în urmă pe lista FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în 2011, pe când acesta avea doar 23 de ani și evolua în țara natală, pentru Hapoel Tel Aviv. Datorită celor 27 de goluri și 20 de pase decisive reușite în acel sezon, antrenorul Ronny Levy a insistat pentru aducerea sa, dar transferul nu s-a mai concretizat.

Scene șocante în Olanda. Soția unui jucător dorit de FCSB a fost răpită și sechestrată

Am fost toți foarte supăraţi şi ne simţeam neputincioşi. A fost o mare lovitură pentru noi înaintea meciului. Am văzut live tot ce se întâmpla acasă la Zahavi.

ADVERTISEMENT

E incredibil că așa ceva a putut să se întâmple. Am vrut să câstigăm meciul pentru el şi sperăm că totul va fi bine până la urmă”, a declarat Denzel Dumfries, vizibil afectat de scenele la care a trebuit să asiste alături de colegul său.

În cauză a fost întocmită o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a petrecut nefericitul incident. Din primele informații, Eran Zahavi era în drum spre stadionul celor de la Willem în momentul în care a fost apelat și a început să vorbească în ebraică, semn că îi cunoștea destul de bine pe atacatori.

ADVERTISEMENT

E teribil ce i s-a întâmplat. Groaznic. A trebuit să rămânem concentraţi şi să câştigăm. Ceea ce i s-a întâmplat lui Eran e mai important decât meciul, bineînţeles”, a adăugat și antrenorul Roger Schmidt.

PSV se află pe locul al doilea în Eredivisie

Grație victoriei obținute în deplasarea de la Willem II, PSV Eindhoven se menține pe poziția secundă în Eredivisie, la un singur punct în fața ocupantei locului trei, AZ. Nu mai are, însă, nicio șansă să o ajungă din urmă pe Ajax, care se îndreaptă încet, dar sigur spre un nou titlu de campioană.

ADVERTISEMENT

La cei 33 ani ai săi, Eran Zahavi este unul dintre cei mai prolifici marcatori ai campionatului olandez. Cele zece goluri înscrise în actualul sezon l-au propulsat pe locul al doilea în topul golgheterilor din prima ligă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,05 este cota pentru „Șansă dublă 1X peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT