Life

Clipe de panică la America Express. Unui concurent i s-a făcut rău: “Nu mai pot să respir ca lumea”

Un concurent a trecut prin clipe de panică la America Express, după ce i s-a făcut rău. Nelu Cortea nu a mai putut respira.
26.02.2023 | 23:05
Clipe de panica la America Express Unui concurent i sa facut rau Nu mai pot sa respir ca lumea
Momente de panică la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un concurent a trecut prin clipe de panică în noua ediție America Express. Lui Nelu Cortea i s-a făcut rău chiar în timpul unei probe. Coechipierul său, Cătălin Bordea, s-a speriat și nu a știut cum să reacționeze.

Clipe de panică la America Express. Nelu Cortea s-a simțit rău

Aflat în Columbia, în drumul către una dintre misiunile din Bogota, Nelu Cortea a simțit că i se face rău și a fost nevoit să se oprească pentru câteva minute. În acel moment, coechipierul său, Cătălin Bordea, s-a speriat.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la America Express abia au ajuns în capitala Columbiei, iar de la primele ore ale dimineții au făcut un test de cunoștințe. Ulterior, aceștia au avut ca misiune de memorat un exercițiu de dicție în limba spaniolă, în timp ce erau la o petrecere dintr-un autobuz numit Chivas. Petrecerea a fost una reușită, ceea ce a făcut ca învățarea să se dovedească a fi destul de dificilă.

Următoarea misiune a concurenților a fost de a le spune glume localnicilor și de a le face poze în timp ce se amuză pe cinste. Cei care s-au descurcat cel mai bine au putut porni rapid către următorul punct de pe hartă, care i-a dus la o fermă de porci, unde au avut parte de o provocare neașteptată.

ADVERTISEMENT

Lui Nelu Cortea i s-a făcut rău chiar pe drumul către fermă. În timp ce urca un deal, actorul de stand-up comedy a început să gâfâie și să simtă că nu mai poate respira bine, așa că s-a oprit.

“Ce naiba am, că de vrei 3 zile nu mai respir ca lumea”, a spus acesta pe drum, în timp ce se afla în spatele colegului său de echipă, care l-a privit panicat. “Stai un pic aici, că nu mai pot. Nu pot să iau tot aerul”, a continuat Nelu Cortea, după care s-a oprit.

ADVERTISEMENT

“Nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii”

Ulterior, Nelu Cortea a vorbit despre starea de rău care l-a cuprins în timpul probei. Până acum, concurentul nu a avut astfel de probleme, însă crede că au fost cauzate de efortul prea mare pe care l-a depus. În plus, comediantul suferă și de astm.

“Nu mă puteam liniști, nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii. Eu am astm de nimic, numai că nu e nasol, poate mi se întâmplă o dată pe an. Nu mi s-a întâmplat până acum așa, am fost expus la efort mult mai mare și n-am avut problemă”, a povestit Nelu Cortea la testimoniale, în ediția din 26 februarie a emisiunii, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a recunoscut, la rândul său, că s-a speriat atunci când și-a văzut prietenul în această stare. Actorul nu l-a mai văzut așa niciodată și nu a știut ce este de făcut într-o asemenea situație.

“M-am speriat, chiar m-am speriat. Până acum eu chiar nu l-am crezut că are astm. Am crezut că se bagă în față la vaccin, vorbesc serios. Nu l-am văzut niciodată așa. Acuma îmi arăți astmul tău? M-am gândit ca în filme, să îi bag un pix în gât”, a spus acesta.

“Voi vă dați seama cu cine am mers eu pe drum? Eu nu ajung întreg, mă omoară nebunul ăsta, că a văzut el filme cu doctori!”, a glumit Nelu Cortea pe seama colegului său.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are...
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie