Life

Clipe de panică la America Express. Unui concurent i s-a făcut rău: “Nu mai pot să respir ca lumea”

Un concurent a trecut prin clipe de panică la America Express, după ce i s-a făcut rău. Nelu Cortea nu a mai putut respira.
26.02.2023 | 23:05
Clipe de panica la America Express Unui concurent i sa facut rau Nu mai pot sa respir ca lumea
Momente de panică la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un concurent a trecut prin clipe de panică în noua ediție America Express. Lui Nelu Cortea i s-a făcut rău chiar în timpul unei probe. Coechipierul său, Cătălin Bordea, s-a speriat și nu a știut cum să reacționeze.

Clipe de panică la America Express. Nelu Cortea s-a simțit rău

Aflat în Columbia, în drumul către una dintre misiunile din Bogota, Nelu Cortea a simțit că i se face rău și a fost nevoit să se oprească pentru câteva minute. În acel moment, coechipierul său, Cătălin Bordea, s-a speriat.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la America Express abia au ajuns în capitala Columbiei, iar de la primele ore ale dimineții au făcut un test de cunoștințe. Ulterior, aceștia au avut ca misiune de memorat un exercițiu de dicție în limba spaniolă, în timp ce erau la o petrecere dintr-un autobuz numit Chivas. Petrecerea a fost una reușită, ceea ce a făcut ca învățarea să se dovedească a fi destul de dificilă.

Următoarea misiune a concurenților a fost de a le spune glume localnicilor și de a le face poze în timp ce se amuză pe cinste. Cei care s-au descurcat cel mai bine au putut porni rapid către următorul punct de pe hartă, care i-a dus la o fermă de porci, unde au avut parte de o provocare neașteptată.

ADVERTISEMENT

Lui Nelu Cortea i s-a făcut rău chiar pe drumul către fermă. În timp ce urca un deal, actorul de stand-up comedy a început să gâfâie și să simtă că nu mai poate respira bine, așa că s-a oprit.

“Ce naiba am, că de vrei 3 zile nu mai respir ca lumea”, a spus acesta pe drum, în timp ce se afla în spatele colegului său de echipă, care l-a privit panicat. “Stai un pic aici, că nu mai pot. Nu pot să iau tot aerul”, a continuat Nelu Cortea, după care s-a oprit.

ADVERTISEMENT

“Nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii”

Ulterior, Nelu Cortea a vorbit despre starea de rău care l-a cuprins în timpul probei. Până acum, concurentul nu a avut astfel de probleme, însă crede că au fost cauzate de efortul prea mare pe care l-a depus. În plus, comediantul suferă și de astm.

“Nu mă puteam liniști, nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii. Eu am astm de nimic, numai că nu e nasol, poate mi se întâmplă o dată pe an. Nu mi s-a întâmplat până acum așa, am fost expus la efort mult mai mare și n-am avut problemă”, a povestit Nelu Cortea la testimoniale, în ediția din 26 februarie a emisiunii, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a recunoscut, la rândul său, că s-a speriat atunci când și-a văzut prietenul în această stare. Actorul nu l-a mai văzut așa niciodată și nu a știut ce este de făcut într-o asemenea situație.

“M-am speriat, chiar m-am speriat. Până acum eu chiar nu l-am crezut că are astm. Am crezut că se bagă în față la vaccin, vorbesc serios. Nu l-am văzut niciodată așa. Acuma îmi arăți astmul tău? M-am gândit ca în filme, să îi bag un pix în gât”, a spus acesta.

“Voi vă dați seama cu cine am mers eu pe drum? Eu nu ajung întreg, mă omoară nebunul ăsta, că a văzut el filme cu doctori!”, a glumit Nelu Cortea pe seama colegului său.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru...
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru „plăceri sexuale”. Acum lucrează în România
Un activist rus susține că Alexei Navalny a fost ucis cu o tehnică...
Un activist rus susține că Alexei Navalny a fost ucis cu o tehnică KGB: „Se întâmplă în câteva secunde, dacă agentul e unul experimentat”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Bătrâna de 85 de ani care a provocat un accident cu 3 morţi...
Bătrâna de 85 de ani care a provocat un accident cu 3 morţi în 2019, condamnată
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Gabriela Firea, trădată de Florentin Pandele. A aflat în direct
Gabriela Firea, trădată de Florentin Pandele. A aflat în direct
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta