Sport

Clipe de panică la returul semifinalei dintre FC Argeș și FC Voluntari! Ambulanța a intrat de urgență pe teren

Returul semifinalei dintre FC Argeș și FC Voluntari a fost marcat de un moment horror, în care ambulanța a intrat de urgență pe teren după o ciocnire între Joao Miguel și Marcelo Lopes.
11.05.2022 | 20:14
Clipe de panica la returul semifinalei dintre FC Arges si FC Voluntari Ambulanta a intrat de urgenta pe teren
Clipe de panică la returul semifinalei dintre FC Argeș și FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 35 al confruntării, la o fază aparent banală, Marcelo Lopes a intrat cu viteză în Joao Miguel, iar fundașul portughez a avut nevoie de intervenția ambulanței.

Ambulanța a intrat de urgență pe teren la returul semifinalei dintre FC Argeș și FC Voluntari

Duelul din semifinala Cupei României dintre FC Argeș și FC Voluntari a fost marcată de un moment care a creat panică, după ce Marclo Lopes s-a izbit violent de Joao Miguel.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul piteștenilor a vomitat pe teren, iar medicii au făcut semne disperate ca ambulanța să intre de urgență pe teren. După îngrijirile medicale primite, Joao Miguel a reușit să pășească, însă a fost înlocuit de către Andrei Prepeliță.

Fanii piteștenilor au reacționat nervos la adresa arbitrului, dorind ca Marcelo Lopes să fie eliminat pentru impactul pe care l-a avut asupra desfășurării partidei.

ADVERTISEMENT

Joao Miguel, urmărit de ghinion

Joao Miguel este urmărit de ghinion după meciurile mai puțin reușite pe care le-a avut împotriva CFR-ului și împotriva FCSB-ului, iar accidentarea suferită pare să fie un nou moment dintr-o serie lungă a problemelor cu care s-a confruntat fundașul portughez.

Joao Miguel a gafat de două ori împotriva campioanei României, o dată în sezonul regular și o dată în play-off, ambele meciuri fiind câștigate de clujeni cu scorul identic 1-0.

ADVERTISEMENT

Și în victoria recentă a FCSB-ului de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 4-0, Joao Miguel a provocat un penalty în minutul 5 al confruntării, în urma unei intervenții imprudente asupra lui Darius Olaru.

La finalul disputei, Andrei Prepeliță i-a luat apărarea lui Joao Miguel: „Nu pot să judec niște jucători care au arătat într-un fel și acum arată altfel. O pun pe relaxare, nu știu. La antrenamente, ei se pregătesc foarte bine”.

ADVERTISEMENT

„Îl cunosc foarte bine pe Joao Miguel, e un băiat la locul lui, liniștit, nu cred în astfel de lucruri. E presiune, greșești, vine alt meci și trebuie să demonstrezi că nu mai greșești, nu avem ce să facem”, spunea Andrei Prepeliță.

ADVERTISEMENT